Blandet Løv - Ovntørret Brænde

På lager
Varenummer
63117
Bedømmelse:
95% of 100
2.495,00 kr
  • Køb 2 for 2.395,00 kr pr styk og spar 4%
  • Køb 3 for 2.345,00 kr pr styk og spar 6%

Ovntørret pejsebrænde af blandet løv håndstablet tæt i brændetårn. Brændestykkerne måler ca. 25 cm. Brændet er ovntørret til under 18 % fugtighed og klart til brug ved levering. Blandet løv består hovedsageligt af lette træsorterne, som er lette at få ild i.

Stor palle med ca. 1,85m3 tæt stablet ovntørret brænde af blandet løv.

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn.

Fugtigt brænde er din ovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod. Dette kan i værste fald resultere i en skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i brændet. Dette nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed af brændet. Det korte af det lange er, at ovntørret brænde udvikler mere varme.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBlandet løv
Fugtighed9-20% - klar til brug
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde118 cm
Skovrummeter2,85 m3
Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blandet Løv - Ovntørret Brænde
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!