Ask - Ovntørret Brænde

På lager
Varenummer
63112
Bedømmelse:
85% of 100
Specialpris 3.295,00 kr. Normalpris 3.695,00 kr.
  • Køb 4 for 3.245,00 kr. pr styk og spar 2%
  • Køb 8 for 3.195,00 kr. pr styk og spar 3%

Brændetårn med ovntørret pejsebrænde af ask. Brændet er ovntørret til under 18%, hvilket bl.a. er med til at sikre dig en optimal forbrænding i din ovn. Ask er en hård træsort, som er velegnet til langtidsfyrring, men lidt optændingsbrænde anbefales.

Brændetårn med tæt stablet ovntørret brænde af ask.

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn. Samtidigt dufter ovntørret brænde også dejligt af træ.

Fugtigt brænde er din brændeovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod, hvilket i værste fald kan resultere i en skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i fugtigt brænde. Dette nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi ca. 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed.

Ovntørret brænde i topkvalitet

Ovntørret askebrænde fra Varme-expressen er et eksklusivt produkt for den kræsende bruger, der kun vil have det bedste. I vores tørreovne gennemgår brændet flere cyklusser under høj varme og kraftig luftcirkulation, hvorved træets naturlige tørreproces accelereres kraftigt. Vi har brugt mange år med at eksperimentere med den optimale timing af de forskellige stadier i tørringsprocessen, så brændet bliver ordentligt gennemtørt, og det ikke bare bliver ovntørret overfladisk.

På Sjælland, Fyn og i Jylland kan dit brænde leveres for et mindre tillægsbeløb med lastbil, der medbringer gaffeltruck. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Der gives også mængderabat, hvis denne vare købes sammen med andre træsorter. Rabatten beregnes automatisk, når varen lægges i kurv.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortAsk
Fugtighed9-18% - klar til brug
Brænde Vægtfylde570 kg/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ask - Ovntørret Brænde
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!