Birk - Ovntørret Brænde

På lager
Varenummer
63113
Bedømmelse:
89% of 100
Specialpris 3.195,00 kr. Normalpris 3.595,00 kr.
  • Køb 2 for 3.095,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 3 for 3.045,00 kr. pr styk og spar 5%
  • Køb 5 for 2.995,00 kr. pr styk og spar 6%

Ovntørret pejsebrænde af birk tæt stablet i brændetårn. Brændestykkerne måler ca. 25 cm. Ovntørret brændet fra Varme-expressen er til den kræsne bruger, der ønsker flot brænde og en lav fugtighed. Den lave fugtighed bidrager til en optimal forbrænding i din brændeovn.

Brændetårn med tæt stablet ovntørret birkebrænde i 25 cm

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs og dufter dejligt, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn. Ovntørret brænde brænder godt og fænger nemt.

Fugtigt brænde er din ovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod, hvilket i værste fald kan resultere i en dyr skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i brændet. Det nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed.

Allround Pejsebrænde

Birk er fantastisk allround pejsebrænde, og det er velegnet til de fleste moderne brændeovne, som brænder ved lavt træk. Et lavt træk betyder mindre energi forsvinder ud gennem din skorsten og bidrager til en høj virkningsgrad. Birk er en middelhård træsort, så du får en god brandtid og gode gløde. Samtidigt er birkebrænde nemt at tænde op i, da den olieholdige bark fænger nemt. Du får hurtigt gang i din pejs igen ved at smide et stykke birkebrænde ind i gløderne med barken nedaf. Træet er Baltisk birk. Baltisk birk udemærker sig ved, at det er lidt hårdere end dansk birk på grund af den kortere vækstsæsson i Baltikum.

Ovntørret brænde i topkvalitet

Ovntørret birkebrænde fra Varme-expressen er et eksklusivt produkt for den kræsende bruger, der kun vil have det bedste. I vores tørreovne gennemgår brændet flere cyklusser under høj varme og kraftig luftcirkulation, hvorved træets naturlige tørreproces accelereres kraftigt. Vi har brugt mange år med at eksperimentere med den optimale timing af de forskellige stadier i tørringsprocessen, så brændet kan blive ordentligt gennemtørt, og det ikke bare ovntørres overfladisk.

 

Der gives også mængderabat, hvis denne vare købes sammen med andre brændetårne

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBirk
Fugtighed10-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 m3 med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Ovntørret Brænde
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!