Om Varme-expressen

Varme-expressen.dk præsenteres af Nordstrøm Handel A/S. Vi har mere end 30 år erfaring med fremstilling og salg af brænde og andet biobrændsel.

Varme-expressen.dk har som en af de få distributører af brænde i Danmark egen produktion i Baltikum, og vi leverer også biobrændsel til forhandlere i det meste af Nordeuropa. Mange distributører af pejsebrænde i Danmark er afhængige af skiftende mindre leverandører, hvor det i sagens natur kan være svært at kontrollere kvaliteten ordentligt. Vores egen produktion betyder altså for dig gode produkter af ensartet høj kvalitet, og det til faste lave priser. Vores gode kvalitet er velkendt, og vi leverer sågar pejsebrænde til førende producenter af brændeovne i Danmark.

Varme-expressen.dk har et bredt netværk af internationale producenter af træpiller. Vore gode netværk af træpilleproducenter gør, at vi altid har gode tilbud på træpiller, og vi altid er lagerførende i træpiller, der passer godt til dig og dit træpillefyr.

Det er ikke uden grund, at vi har været i branchen gennem 30 år, og vi har mange internationale kunder. Vi sætter en ære i at yde en høj service, og derudover sælger vi også kun produkter af god kvalitet, som vi selv kan stå indenfor. Vi har da også en lang historie med glade og tilfredse kunder. Køb derfor hos os og bliv endnu en af vores mange tilfredse kunder.

E-mærket certificeret

Varme-expressen er en e-mærket butik. E-mærket er en none profit organisation stiftet af bl.a. Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Det betyder at vores webbutik gennemgås årligt af en erfaren jurist, så webbutikken altid lever op til gældende regulativer. E-mærket er din garanti for sikker online handel, når du handler hos Varme-expressen.

Produktion af pejsebrænde i Letland

Produktion af Kvalitetsbrænde.

Produktion af pejsebrænde på vores fabrik i Letland. Varme-expressen.dk har egen produktion af bl.a. pejsebrænde, som en af de få distributører af biobrændsel i Danmark. På vores fabrik kontrollere vi løbende kvaliteten  af vores produkter for at sikre dig en høj og ensartet kvalitet.

Et af vores moderne tørreanlæg til ovntørring af pejsebrænde

Ovntørret Brænde i Topkvalitet.

Vi har brugt mange år med at eksperimentere med de forskellige parametere i tørringsprocessen, så vores ovntørret brænde er af top kvalitet. Pejsebrænde ovntørres i vores specialbyggede anlæg i Letland, hvor vi løbende eksperimentere med tørreprocesserne. Vores mål er i fremtiden at give dig endnu tørrere brænde stadigvæk til vores gode priser.

Fremstilling af miljø venligt ovntørret brænde med biobrændsel

Miljøvenlig Tørring af Brænde

Tørreanlæggene benytter affaldstræ fra vores normale produktion af pejsebrænde, der ellers ville gå til spilde. Dette er medvirkende til en meget miljøvenlig tørringsproces, hvor vi udnytter alt træ 100 %, som vi får ind i produktionen. Du behøves altså ikke være nervøs for, at dit ovntørret brænde er blevet tørret med fossilt brændsel.

varme-expressen er medlem af biobrændselsforeningen

Varme-expressen er medlem af biobrændselsforeningen

Varme-expressen.dk er medlem af biobrændselsforeningen gennem Nordstrøm Handel. Foreningen arbejde for at fremme anvendelse af biobrændsel som en vedvarende, miljøvenlig og CO 2-neutral energikilde. Det er også foreningens mål at arbejde for en øget professionalisering af branchen

Kontakt os:

Varme-expressen.dk
Gammel Køgevej 63
2680 Solrød Strand
tlf. nr: 56140154
E-mail: kontakt@varme-expressen.dk
CVR-nr:12 60 04 02