Brænde Langtidstørret

Klar Til Brug

Brænde tørret helt naturligt med vind og sol

Salg og produktion af brænde siden 1988. Vores lange erfaring er med til at sikre dig en god oplevelse, når du handler hos Varme-expressen.dk. Langtidstørret brænde er et godt valg, hvis du ønsker tørt brænde og spare lidt penge i forhold til ovntørret brænde. Samtidigt er det også det mest miljøvenlige valg, da træet er tørret helt naturligt med vind og sol. Brændetårnene opbevares overdækket i lange rækker på vores pladser gennem ca. 1 år, så træsafter langsomt trækkes ud af træet.
Vis som Liste Gitter

15 varer

Faldende orden
 1. Blandet løv - Tørt Brænde i brændetårn
  Blandet løv - Tørt Brænde i brændetårn
  Bedømmelse:
  93% of 100
  Specialpris 2.695,00 kr. Normalpris 3.095,00 kr. Fra 2.555,00 kr.

  Langtidstørret pejsebrænde af blandet løv stablet på palle. Brændet har været savet og kløvet i 6 - 12 måneder. Blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ, som er let antændelige. Et godt valg, hvis du ønsker billigt brænde og nem optænding. Klar til brug ved levering.

  Læs mere
 2. Pejsebrænde af eg til en god pris
  Eg - Tørt Brænde i Brændetårn
  Bedømmelse:
  90% of 100
  Specialpris 2.995,00 kr. Normalpris 3.595,00 kr. Fra 2.795,00 kr.

  Brændetårn med tæt stablet brænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er en meget hård træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

  Læs mere
 3. Brænde af birk stablet tæt i brændetårn. Birkebrænde er velegnet til moderne brændeovne.
  Birk - Tørt Brænde i brændetårn
  Bedømmelse:
  91% of 100
  Specialpris 2.945,00 kr. Normalpris 3.195,00 kr. Fra 2.795,00 kr.

  Langtidstørret brænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Længden af brændestykkerne er 25 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i. Birk er velegnet til de fleste moderne brændeovne.

  Læs mere
 4. Brænde af avnbøg stablet tæt i brændetårn. Avnbøg er den hårdeste træsort til brænde og giver gode gløder. Brændet er klar til brug
  Avnbøg - Tørt Brænde i Brændetårn
  Bedømmelse:
  90% of 100
  Specialpris 3.395,00 kr. Normalpris 3.495,00 kr. Fra 3.165,00 kr.

  Brændetårn tæt stablet brænde af Avnbøg. Brændet har langtidstørret i ca. 1½ år og er klar til brug ved levering. Avnbøg er en meget hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Vi anbefaler at man bruger lette træsorter sammen med Avnbøg.

  Læs mere
 5. Brænde af bøg - Klar til brug
  Bøg - Tørt Brænde - 25 cm
  Bedømmelse:
  91% of 100
  Specialpris 3.095,00 kr. Normalpris 3.295,00 kr. Fra 2.905,00 kr.

  Brændetårn med tæt stablet brænde af bøg. Brændet er langtidtørret og klar til brug ved levering. Ingen ekstra tørretid er nødvendig. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding.

  Læs mere
 6. Asp - Tørt Pejsebrænde i brændetårn
  Asp - Tørt Pejsebrænde i brændetårn
  Bedømmelse:
  89% of 100
  Specialpris 2.795,00 kr. Normalpris 3.495,00 kr.

  Brændetårn med tæt stablet brænde af poppel / asp. Brændet er langtidstørret og klar til brug ved levering. Poppel / Asp er en let træsort, som er let at antænde. Velegnet til nyere brændeovne.

  Læs mere
 7. Pejserænde af birk i lange 45 cm brændestykker stablet tæt i brændetårn
  Birk - Tørt Brænde i Brændetårn XL - 29 cm
  Bedømmelse:
  91% of 100
  3.145,00 kr. Fra 2.995,00 kr.

  Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Længden af brændestykkerne er 29 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i, og birkebrænde må betragtes som et godt valg til mange moderne brændeovne med lavt træk.

  Læs mere
 8. Brænde af ask i brændetårn. Brændet er klar til brug
  Ask - Tørt Brænde i Brændetårn XL - 29 cm
  Bedømmelse:
  98% of 100
  3.345,00 kr. Fra 3.295,00 kr.

  Stort brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask, som har været kløvet i min. 1 år. Brændet er klart til brug ved levering.  Brændelængden er ca. 29 cm. Ask er en hård træsort, som udemærker sig ved lang brandtid og gode gløder. 

  Læs mere
 9. Egebraende i brændetårn
  Eg - Tørt brænde i brændetårn XL - 29 cm
  Bedømmelse:
  96% of 100
  3.445,00 kr. Fra 3.295,00 kr.

  Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet pejsebrænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er vores hårdeste træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

  Læs mere
 10. Brænde af bøg stablet i brændetårn
  Bøg - Tørt Brænde i Brændetårn XL - 29 cm
  Bedømmelse:
  97% of 100
  3.995,00 kr.
  Udsolgt

  Brændetårn med tæt stablet pejsebrænde af svensk bøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding.

  Læs mere
 11. Eg - Tørt Brænde i Brændetårn XL - 45 cm
  Eg - Tørt Brænde i Brændetårn XL - 45 cm
  Bedømmelse:
  95% of 100
  3.445,00 kr. Fra 3.295,00 kr.

  Herregårdsbrænde - Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet brænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Brændestykkerne måler 45 cm og er bl.a. velegnet til store pejseindsatser.

  Læs mere
pr. side

Langtidstørret Brænde

Mange kunder foretrækker vores langtidstørret brænde fremfor ovntørret brænde. Brændet er tørret helt naturligt med vind og sol og samtidigt spares lidt penge i forhold til ovntørret brænde.

Miljøvenlig Tørring

Alt vores ovntørret brænde tørres med affaldstræ fra vores produktion af brænde, men der bruges alligevel noget ekstra energi til at drive ventilatorerne i tørreovnene. Vores langtidstørret brænde er derimod tørret helt naturligt. Dette er meget lig, hvis du selv hentede dit træ i skoven, kløvet dit brænde og derefter opvarer træet korrekt i dit brændeskur igennem en længere periode. Vi har bare gjort alt det hårde arbejde for dig. Brændet skal opvares, så det både er tørt og samtidigt skal det være velventileret, så mug og råd undgås. Vi har brugt lang tid på at forfine tørringsprocessen, så det bedste resultat opnås for alle træsorter. Der er nemlig stor forskel på, hvordan de forskellige træsorter skal behandles. 

Tørt brænde til salg

Vi har altid tilbud på forskellige former af langtidstørret brænde tilgængelige. Vores udvalg af træsort spænder fra birk til bøg, avnbøg og ask, så du kan nemt finde billigt tørt brænde til dit formål. Du finder både lette og tungere træsorter.