Bøg - Ovntørret Brænde

På lager
Varenummer
63116
Bedømmelse:
88% of 100
Specialpris 3.295,00 kr. Normalpris 3.695,00 kr.
  • Køb 2 for 3.195,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 3 for 3.145,00 kr. pr styk og spar 5%
  • Køb 6 for 3.095,00 kr. pr styk og spar 6%
  • Køb 10 for 3.065,00 kr. pr styk og spar 7%

Ovntørret kvalitetsbrænde af bøg med høj brandværdi. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding.

Palle med tæt stablet ovntørret bøgebrænde

Lækkert ovntørret pejsebrænde af bøg ! Bøg er en af de hårdeste træsorter, der bruges til brænde i Danmark og har en meget høj brændeværdi. Bøg brænder i lang tid og giver et godt glødelag. Et godt glødelag giver en god stabil varmeudvikling, og gør det nemt at få gang i brændeovnen igen. Bøgebrænde kan anbefales, hvis du bruger din brændeovn løbende igennem hele dagen uden at ilden går ud, da bøgebrænde normal kan være lidt svær at tænde op med. 

Bøgebrænde kan bruges i alle typer brændeovne, men er ikke velegnet til åben pejs. Det kan dog også være svært at bruge bøgebrænde i nye brændeovne – fordi trækket er meget begrænset i mange nye brændeovne.

Det kan være en fordel at bruge andre træsorter end bøg, såsom blandet løv , birk eller ask, hvis du har svært ved at tænde op i din brændeovne, eller der kun er lidt træk i din skorsten. Det kan være en fordel at blande bøgebrænde med andre træsorter, som er nemmere at tænde op med.

Velegnet til pizzaovne

Brænde af bøg er også velegnet til pizzaovne. Bøg brænder langsomt og jævnt og giver en ensartet varme, som er ideel til tilberedning af pizza. Få dit pizzabrænde i dag og tag din pizzaovn til det næste niveau.

En af den bedste måde at anvende bøgebrænde på er at blande bøgebrænde med birkebrænde, når du tænder op. Birken er let at tænde op i, og det brænder optimalt med en flot flamme, som er med til at holde temperaturen oppe i brændkamret. Det er vigtigt med en god temperatur i din brændeovns brandkammer, hvis du vil undgå røgudvikling. Røgudvikling er et sikkert tegn på dårlig forbrænding.

Priserne er inkl. levering. Det gives også mængderabat ved køb sammen med andre træsorter. Mængderabatten beregnes automatisk, når varen lægges i kurv.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBøg
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde580 kg/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bøg - Ovntørret Brænde
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!