Avnbøg - Brænde i Brændetårn

På lager
Varenummer
62029
Bedømmelse:
100% of 100
2.845,00 kr
  • Køb 2 for 2.695,00 kr pr styk og spar 5%
  • Køb 3 for 2.655,00 kr pr styk og spar 7%

Brændetårn tæt stablet brænde af Avnbøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Avnbøg er en meget hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Vi anbefaler at man bruger lette træsorter sammen med Avnbøg.

Brændetårn med tæt stablet brænde af Avnbøg

Vores langtidstørret Avnbøg har stået til tørre i ca. 2 år, og det er klar til brug ved levering. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Avnbøg er en meget hård træsort, der kræver lang tørretid. Det er slet ikke nok med 3-4 måneder tørring. Der skal meget mere til før bøgebrænde er ordentligt fyringsklart. Træet er også vinterskovet, så brændet er godt gennemtørt.

Avnbøg kræver, at du har godt træk i skorsten og vi anbefale optændingsbrænde når der skal tændes op.

Avnbøg brænder bedst sammen med birk eller lettere træsorter.

Vores langtidstørret pejsebrænde leveres ikke overdækket, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med, at der typisk vil være 10-15 % tørringssvind, hvis du køber nylavet brænde. Prisen er inkl. levering. Super pris på langtidstørret pejsebrænde af bøg !

På Sjælland, Fyn og i Jylland leveres dit brænde med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport. Priserne er inkl. levering.

PS: Bemærk størrelsen af brændetårnet. Varme-expressen.dk har altid attraktive priser på brænde.

Specifikationer
Brændelængdeca. 25 cm
TræsortAvnbøg
Brænde Vægtfylde640 kg/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2.85 m3 med fastmassefaktor 0,54.
Rummeterca. 1.85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Avnbøg - Brænde i Brændetårn
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!