Avnbøg - Tørt Brænde i Brændetårn

På lager
Varenummer
62129
Bedømmelse:
90% of 100
Specialpris 3.395,00 kr. Normalpris 3.495,00 kr.
  • Køb 2 for 3.295,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 3 for 3.245,00 kr. pr styk og spar 4%
  • Køb 6 for 3.195,00 kr. pr styk og spar 6%
  • Køb 10 for 3.165,00 kr. pr styk og spar 7%

Brændetårn tæt stablet brænde af Avnbøg. Brændet har langtidstørret i ca. 1½ år og er klar til brug ved levering. Avnbøg er en meget hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Vi anbefaler at man bruger lette træsorter sammen med Avnbøg.

Brændetårn med tæt stablet brænde af Avnbøg

Vores langtidstørret Avnbøg har stået til tørre i ca. 1½ år, og det er klar til brug ved levering. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Dette er meget lig med, hvis du selv havde hentet dit brænde i skoven og tørret det. Vi har bare gjort alt det hårde arbejde for dig. Avnbøg er en meget hård træsort, der kræver lang tørretid. Det er slet ikke nok med 3-4 måneder tørring. Der skal meget mere til før brænde af avnbøg er ordentligt fyringsklart. 

Lang brandtid og gode gløder

Avnbøg kræver, at du har godt træk i skorsten og vi anbefale optændingsbrænde, når der skal tændes op. Pallen indeholder ca. 8 % lettere træsorter, som er velegnet til optænding. Avnbøg kan evt. kombineres med lettere træsorter såsom birk, der er velegnet til optænding. Avnbøg er ikke den nemmest træsort at bruge, og den kræver et godt kendskab til ens brændeovn. Du bliver tilgengæld belønnet med en lang brandtid og rigtige gode gløder. 

Vores langtidstørret pejsebrænde leveres ikke overdækket, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen. Der kan tilkøbes plastikhætte, hvis du ænsker beskyttelse mod regn eller slud.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med, at der typisk vil være 10-15 % tørringssvind, hvis du køber nylavet brænde. Prisen er inkl. levering. Super pris på langtidstørret pejsebrænde af avnbøg !

Brændetårnet kan leveres med lastbil, der medbringer gaffeltruck for et mindre gebyr. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Der gives også mængderabat, hvis denne vare købes sammen med andre træsorter.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortAvnbøg
Brænde Vægtfylde640 kg/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2.85 m3 med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1.85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Avnbøg - Tørt Brænde i Brændetårn
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!