Blandet Løv - Ovntørret Brænde - ½ Palle

På lager
Varenummer
63227
Bedømmelse:
50% of 100
2.145,00 kr.

Ovntørret brænde af blandet løv håndstablet tæt i halvpalle. Brændestykkerne måler ca. 25 cm. Brændet er ovntørret til under 18 % fugtighed og klart til brug ved levering. Blandet løv består hovedsageligt af lette træsorterne, som er lette at få ild i.

Halvpalle med tæt stablet ovntørret brænde af blandet løv.

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs og dufter dejligt af træ, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn.

Brænde af blandet løv består hovedsageligt af lettere træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ. Brænde af blandet løv er særdeles velegnet til husstande med et lille fyringsbehov, og som ønsker at fyre så billigt som muligt. Pejsebrænde af blandet løv er også meget brugervenligt. Blandet løv fænger nemt, og det er normalt meget nemt at få ild i.

Velegnet til moderne brændeovne

Blandet løv er velegnet til moderne brændeovne, hvor man har god kontrol over lufttilførelse. Her kan man forlænge brandtiden ved at skrue lidt ned for lufttilførelsen på sin brændeovn dog uden at kvæle flammerne. Blandet løv kan evt. kombineres med brænde af hårdere træsorter som ask og eg, der har en længere brandtid. Du får også vores mængderabat, hvis du kombinerer blandet løv med en anden træsort.

Undgå fugtigt brænde

Fugtigt brænde er din ovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod. Dette kan i værste fald resultere i en skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i brændet. Dette nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi 70 % af energien i dit brænde stammer fra afbrænding af røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed af brændet. Det korte af det lange er, at ovntørret brænde udvikler mere varme.

Der gives også mængderabat ved køb sammen med andre træsorter. Rabatten beregnes automatisk, når varen lægges i kurv 

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBlandet løv
Fugtighed9-20% - klar til brug
Længde80 cm
Bredde118 cm
Brændelængdeca. 25 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blandet Løv - Ovntørret Brænde - ½ Palle
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!