Eg - Pejsebrænde i brændetårn - XL

På lager
Varenummer
62024
Bedømmelse:
96% of 100
3.595,00 kr.
  • Køb 2 for 3.495,00 kr. pr styk og spar 3%

Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet pejsebrænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er vores hårdeste træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

Stor palle med ca. 2 m³ tæt stablet pejsebrænde - Eg

Køb godt pejsebrænde af eg ! Vores langtidstørret egebrænde har stået til tørre i 2 år og er godt tørt. Brændet er blevet opbevaret overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Eg er en hård træsort, der kræver lang tørretid. Med egebrænde er det slet ikke godt nok med 3-6 måneders tørretid. Der skal meget mere til før egebrænde er ordentligt fyringsklart.

Pallerne leveres ikke overdækket, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med nylavet pejsebrænde vil svinde ind ca. 10-15 % under tørringen. Super pris på tørt egebrænde !

På Sjælland, Fyn og i Jylland leveres brændet med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Specifikationer
Brændelængdeca. 25 cm
TræsortEg
Højde200 cm
Længde94 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 3,0 med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 29 cm
Udv. Rummeterca. 2,0 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Eg - Pejsebrænde i brændetårn - XL
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!