Ask - Ovntørret Brænde -XL

Udsolgt
Varenummer
6311229
Bedømmelse:
93% of 100
4.995,00 kr.

Brændetårn med ca. 2 m3 ovntørret pejsebrænde af ask. Brændet er ovntørret til under 18%, hvilket bl.a. er med til at sikre dig en optimal forbrænding i din ovn. Ask er en hård træsort, som er velegnet til langtidsfyrring, men lidt optændingsbrænde anbefales.

Brændetårn med ca. 1,85 m3 tæt stablet ovntørret askebrænde.

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn.

Fugtigt brænde er din brændeovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod, hvilket i værste fald kan resultere i en skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i fugtigt brænde. Dette nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi ca. 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed.

Ovntørret brænde i topkvalitet

Ovntørret askebrænde fra Varme-expressen er et eksklusivt produkt for den kræsende bruger, der kun vil have det bedste. I vores tørreovne gennemgår brændet flere cyklusser under høj varme og kraftig luftcirkulation, hvorved træets naturlige tørreproces accelereres kraftigt. Vi har brugt mange år med at eksperimentere med den optimale timing af de forskellige stadier i tørringsprocessen, så brændet bliver ordentligt gennemtørt, og det ikke bare bliver ovntørret overfladisk.

Brændet bliver emballeret med en plastik krympehætte umiddelbart efter det har været igennem vores tørreproces, så brændet helt undgår påvirkninger fra vind og vejr. Pejsebrænde med en meget lav fugtighed kan nemlig nemt suge fugt fra omgivelserne.

På Sjælland, Fyn og i Jylland leveres dit ovntørret brænde med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Ps: Bemærk størrelsen af brændetårnet. Varme-expressen.dk har altid attraktive priser på brænde.

Specifikationer
TræsortAsk
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde570 kg/m3
Højde200 cm
Længde94 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 3,0 med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 29 cm
Udv. Rummeterca. 2,0 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ask - Ovntørret Brænde -XL
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!