Asp - Pejsebrænde i brændetårn

Udsolgt
Varenummer
62119
Bedømmelse:
100% of 100
Specialpris 3.395,00 kr. Normalpris 3.495,00 kr.
  • Køb 2 for 3.195,00 kr. pr styk og spar 6%
  • Køb 3 for 3.145,00 kr. pr styk og spar 7%

Brændetårn med tæt stablet brænde af poppel / asp. Brændet er langtidstørret og klar til brug ved levering. Poppel / Asp er en let træsort, som er let at antænde. Velegnet til nyere brændeovne.

Langtidtørret brænde af Asp/Poppel

Brænde af Poppel  / Aspe er velegnet til masseovne og moderne Svanemærket brændeovne. Moderne brændeovne brænder typisk ved et lavt træk (lufttilførelse), hvilket bidrager til en høj effektivitet, da mindst muligt varme forsvinder ud af din skorsten. Det kan dog her være svært at få gang i hårdere træsorter grundet lavt træk. Undgå højt træk efter du har tændt op, da Asp er en let træsort, som hurtigt omsættes til træet brandbare komponenter under høj varme. Dette kan medføre at ovnen "løber løbsk" resulterende i røgudvikling og en ineffektiv forbrænding.

Det kan være en fordel, at kombinere med brænde af hårdere træsorter som ask, bøg og eg, der har en længere brandtid. De hårdere træsorter kan benyttes, når din ovn er godt varm. Du får også vores mængderabat, hvis du kombinerer produktet med en anden træsort.

Poppel  / Asp brænde er også særdeles velegnet til husstande med et lille fyringsbehov, og som ønsker at fyre så billigt som muligt. Poppel / Aspe brænde er også meget brugervenligt. Brændet fænger nemt, og det er normalt meget nemt at få ild i.

Vores langtidstørret Poppel / Aspe brænde  har stået til tørre i 8 - 12 måneder. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Træet er også vinterskovet. Dette er fuldstændig som, hvis du selv havde kløvet dit brænde og lagt det til tørre i dit brændeskur. Vi har bare gjort alt det hårde arbejde for dig. Det er selvfølgelig også den mest miljøvenlige måde at tørre brænde på.

 

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortPoppel / Asp
Brænde Vægtfylde440 kg asp/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 m3 med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Asp - Pejsebrænde i brændetårn
Din bedømmelse