Asp - Tørt Pejsebrænde i brændetårn

På lager
Varenummer
62119
Bedømmelse:
89% of 100
2.695,00 kr.
  • Køb 2 for 2.595,00 kr. pr styk og spar 4%

Brændetårn med tæt stablet brænde af poppel / asp. Brændet er langtidstørret og klar til brug ved levering. Poppel / Asp er en let træsort, som er let at antænde. Velegnet til nyere brændeovne.

Brændetårn med langtidtørret brænde af Asp/Poppel

Brænde af Poppel  / Aspe er velegnet til masseovne og moderne Svanemærket brændeovne. Moderne brændeovne brænder typisk ved et lavt træk (lufttilførelse), hvilket bidrager til en høj effektivitet, da mindst muligt varme forsvinder ud af din skorsten. Det kan dog her være svært at få gang i hårdere træsorter grundet lavt træk. Undgå højt træk efter du har tændt op, da Asp er en lettere træsort, som hurtigt omsættes til træet brandbare komponenter under høj varme. Dette kan medføre at ovnen "løber løbsk" resulterende i røgudvikling og en ineffektiv forbrænding.

Det kan være en fordel, at kombinere med brænde af hårdere træsorter som ask, bøg og eg, der har en længere brandtid. De hårdere træsorter kan benyttes, når din ovn er godt varm. Du får også vores mængderabat, hvis du kombinerer produktet med en anden træsort.

Poppel  / Asp brænde er også særdeles velegnet til husstande med et lille fyringsbehov, og som ønsker at fyre så billigt som muligt. Poppel / Aspe brænde er også meget brugervenligt. Brændet fænger nemt, og det er normalt meget nemt at få ild i. Tungere træsorter virker normalt bedst, hvis du bruger din brændeovn løbende igennem hele dagen uden at ilden dør ud, så der dannes et godt glødelag. 

Langtidstørret brænde

Vores langtidstørret Poppel / Aspe brænde  har stået til tørre i 8 - 12 måneder. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores tørreanlæg, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Træet er også vinterskovet. Dette er fuldstændig som, hvis du selv havde kløvet dit brænde og lagt det til tørre i dit brændeskur. Vi har bare gjort alt det hårde arbejde for dig. Det er selvfølgelig også den mest miljøvenlige måde at tørre brænde på.

Der gives mængderabat på tværs af alle pallevarer. Rabatten beregnes automatisk, når varen lægges i kurv. 
 

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortPoppel / Asp
Brænde Vægtfylde440 kg asp/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 m3 med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Asp - Tørt Pejsebrænde i brændetårn
Din bedømmelse