Birk - Brænde - XL

Udsolgt
Varenummer
62023
Bedømmelse:
91% of 100
3.895,00 kr.
  • Køb 2 for 3.845,00 kr. pr styk og spar 1%

Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Længden af brændestykkerne er 29 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i, og birkebrænde må betragtes som et godt valg til mange moderne brændeovne med lavt træk.

Stor palle tæt stablet birkebrænde

Køb vores langtidstørret birkebrænde ! Vores langtidstørret pejsebrænde af birk har stået til tørre minimum i 1 år, og det er klar til brug ved levering. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Træet er også vinterskovet, så brændet er godt tørt.

Pallerne leveres ikke overdækket modsat vores ovntørret brænde, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen.

Birk er fantastisk allround pejsebrænde, og det er velegnet til mange moderne brændeovne. Birk er en middelhård træsort, så du får en god brandtid og gode gløde. Samtidigt er birkebrænde nemt at tænde op i, da den olieholdige bark fænger nemt. Du får hurtigt gang i din pejs igen ved at smide et stykke birkebrænde ind i gløderne med barken nedad. Træet er Baltisk birk. Baltisk birk udemærker sig ved, at det er lidt hårdere end dansk birk på grund af den kortere vækstsæsson i Baltikum.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Nylavet brænde vil typisk svinde ind med 10-15% efterhånden som fugtigheden forsvinder.

På Sjælland, Fyn og i Jylland leveres brændet med vores lastbiler, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport. Priserne er inkl. levering.

PS: Bemærk størrelsen af brændetårnet. Du får lidt mere pejsebrænde for pengene hos Varme-expressen.dk

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBirk
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Højde200 cm
Længde120 cm
Bredde94 cm
Skovrummeterca. 3 med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 29 cm
Udv. Rummeterca. 2 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Brænde - XL
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!