Bl. Løv - Ovntørret brænde - 66 netsække á 25 liter

På lager
Varenummer
63667
3.795,00 kr.
  • Køb 2 for 3.695,00 kr. pr styk og spar 3%

Palle med 90 net-sække. Pejsebrændet er tæt pakket i handy 25 liters net-sække. Pejsebrændet er ovntørret og klar til brug med det samme. Pejsebrændet er velegnet til alle typer brændeovne, åbne pejse og alle former for udendørs bål stedet. Pejsebrændet er fint kløvet og 25 cm langt.

Ovntørret pejsebrænde af Bl. Løv i sække

Lækkert ovntørret brænde af bl. løv i den velkendte gode kvalitet fra Varme-expressen. Hvis du ikke har et stort fyringsbehov eller bare ønsker at prøve vores ovntørret brænde, så kan dette tilbud være noget for dig.

Brænde i sække er nem og håndterbart varme. Brænde i sække er både lettere at stable i dit brændeskur og nemmere at transportere indtil din ovn end almindeligt løst brænde. Brændet er ovntørret, og det er selvfølgeligt klar til brug umiddelbart efter levering.

Husk brændets særligt lave fugtighed er med til at sikre dig en god forbrænding og en lettere optænding. Vådt eller bare halvtørt brænde er nemlig en kilde til både røg og manglende antænding. Undgå frustrerende episoder foran pejsen med vores ovntørret brænde.

Transporten er som sædvanligt inkluderet i prisen. Sækkene leveres på engangspalle, som måler L112xB80 cm. 

Specifikationer
Antal Sække60
Brændelængdeca. 25 cm
Sække Størrelse25 liter
TræsortBlandet løv
Brændelængde25 cm
Fugtighed10-20% - klar til brug
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bl. Løv - Ovntørret brænde - 66 netsække á 25 liter
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!