Lufttørret - Brænde - Bøg

På lager
Varenummer
621129
Bedømmelse:
100% of 100
Specialpris 2.895,00 kr. Normalpris 3.595,00 kr.
  • Køb 3 for 2.845,00 kr. pr styk og spar 2%
  • Køb 4 for 2.805,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 6 for 2.775,00 kr. pr styk og spar 4%

Brændetårn med tæt stablet pejsebrænde af bøg. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding. Brændet er ikke klar til brug  - Ekstra tørretid på 4 - 8 måneder er nødvendigt før brændet kan bruges. Perfekt hvis du selv ønsker at tørre dit brænde. 

Stort brændetårn med tæt stablet bøgebrænde

Lækkert pejsebrænde af bøg ! Bøg er en af de hårdeste træsorter, der bruges til brænde i Danmark og har en meget høj brændeværdi. Bøg brænder i lang tid og giver et godt glødelag. Et godt glødelag giver en god stabil varmeudvikling, og gør det nemt at få gang i brændeovnen igen.

Bøgebrænde kan bruges i alle typer brændeovne, men er ikke velegnet til åben pejs. Det kan dog også være svært at bruge bøgebrænde i nye brændeovne – fordi trækket er meget begrænset i mange nye brændeovne.

Det kan være en fordel at bruge andre træsorter end bøg, såsom blandet løv , birk eller ask, hvis du har svært ved at tænde op i din brændeovne, eller der kun er lidt træk i din skorsten.

Træet kræver yderligere 6-10 måneders tørretid afhængigt af forholdene, før det er klar til brug. Der vil være kraftig røgudvikling og lav brandværdi, såfremt brændet bruges uden ekstra tørring. 

Brændet leveres ikke overdækket, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen.

På Sjælland, Fyn og i Jylland kan dit brænde leveres for et mindre tillægsbeløb med lastbil, der medbringer gaffeltruck. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBøg
FugtighedIkke klar til brug - Ekstra tørretid nødvendigt
Brænde Vægtfylde580 kg bøg/m3
Højde200 cm
Længde85 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 m3 med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lufttørret - Brænde - Bøg
Din bedømmelse