Ask - Ovntørret Brænde - 90 net-sække á 25 liter

På lager
Varenummer
63902
Bedømmelse:
95% of 100
4.495,00 kr.
  • Køb 2 for 4.395,00 kr. pr styk og spar 2%
  • Køb 3 for 4.345,00 kr. pr styk og spar 3%

Palle med 90 net-sække. Pejsebrændet er tæt pakket i handy 25 liters net-sække. Pejsebrændet er ovntørret og klar til brug med det samme. Pejsebrændet er velegnet til alle typer brændeovne og kakkelovne. Pejsebrændet er fint kløvet og 25 cm. langt.

Ovntørret pejsebrænde i sække - Ask

Lækkert ovntørret brænde af ask pakket i sække. Pejsebrændet er i den velkendte gode kvalitet fra Varme-expressen med meget lav fugtighedsprocent, og det dufter lækkert af friskt træ.

Brænde i sække er nem og håndterbart varme. Brænde i sække er både lettere at stable i f.eks. dit brændeskur, og det er nemmere at transportere indtil din ovn end almindeligt løst brænde. Pejsebrændet er ovntørret, og det er selvfølgeligt klar til brug umiddelbart efter levering.

Husk brændets særligt lave fugtighed er med til at sikre dig en god forbrænding og en nemmere optænding. Vådt eller bare halvtørt brænde kan nemlig være en kilde til både røg og manglende antænding. Køb vores ovntørret brænde, og undgå irriterende episoder foran pejsen.

Kort beskrivelse af Ask.

  • Ask er en hård træsort med tynd bark
  • Ask er middel svær at tænde op i - lidt optændingsbrænde anbefales.
  • Ask brænder optimalt med normalt træk - er velegnet til alle typer brændeovne / Kedler.
  • Ask kan bruges til åben pejs, men er ikke optimal. ( Birk er bedst til pejs ).
  • Ask kan bruges til udendørs bålplads, men er ikke optimal. ( bedst er Birk eller Rødel ).
  • Ask er velegnet til langtidsfyrring.

Hvad er ovntørret brænde:

Ved at ovntørre pejsebrænde får du et produkt, der er tørt og ser meget dekrotivt ud. Brændet ser nyt ud, men er tørt og dufter dejligt af træ. Den dejlige duft af træ kommer fordi duftsporene ikke forsvinder fra brændet ligesom ved langtidstørret brænde. Under ovntørringen bliver brændet varmebehandlet, det betyder at alle svampespore og insekter går til grunde.

Vores tørreovne på vores fabrik i Letland er blandt de mest moderne, som du kan anskaffe. Tørreovnene er special bygget til at tørre pejsebrænde og er meget miljø venlig, da vi genanvender en stor del af varmen fra tørringen. Derved bruger vi så lidt energi som muligt til at fremstille ovntørret brænde.

Når vi ovntørre brændet bruger vi kun biomasse til opvarmning, Biomassen er et restprodukt fra vores produktion af pejsebrænde. Ved at bruge restproduktet fra produktionen af brænde, sikker vi, at alt træet udnyttes. Herved overbelaster vi ikke unødigt vort miljø, da biomasse er et Co2 neutralt brændsel. Strømmen vi bruger i vores produktion stammer for det meste fra vandkraft, fra de mange floder i Letland.

Vi sikre altså ved at bruge biomasse og strøm fra vandkraft, at ovntørret pejsebrænde fra varme-expressen.dk er så miljøvenligt som muligt. Vores ovntørret brænde er et produkt, som du kan bruge med god samvittighed.

Specifikationer
Antal Sække90
Brændelængdeca. 25 cm
Sække Størrelse25 L
TræsortAsk
Brændelængde25 cm
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde570 kg/m3
Bredde120 cm
Højde200 cm
Længde82 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ask - Ovntørret Brænde - 90 net-sække á 25 liter
Din bedømmelse