German Pellets - 6 mm Træpiller - 896kg

På lager
Varenummer
81460
Bedømmelse:
85% of 100
3.495,00 kr.

Pallen indeholder: 56 poser a 16 kg = 896kg.  Træpiller fra German Pellets GmbH er et godt valg til forbrugeren, der ønsker billige træpiller og tysk grundighed. Træpiller fra German Pellest er Dinplus certificerede. Priserne er gældende på Sjælland, Fyn og I Jylland.

German Pellets - 6 mm Træpiller 896 kg

Siden 2005 har German Pellets opbygget et unikt varemærke i næsten hele Europa, og de er i dag Europas største producent af kvalitets-træpiller.
Det har været muligt for German Pellets at blive Europas største producent af træpiller, fordi man fra starten har satset på kvalitetsstyring på højeste niveau. Den strenge tyske kvalitetsstyring og egen produktion sikre, at German Pellets kan levere kvalitets-træpiller, som er ens ved hver levering.

German Pellets fås i 6 mm og 8 mm

German Pellets producerer 6 mm og 8 mm træpiller til det danske marked. 8 mm træpiller er velegnet til de fleste slags stokerfyr, mens 6 mm træpiller er at foretrække til mindre stokerfyr og pilleovne.

German Pellets er Dinplus certificeret

Alle træpiller fra German Pellets er certificeret efter den strenge tyske Dinplus norm. Men analyser viser at de producerede træpiller er bedre end de opsatte normer i DinPlus. Det er især det lave vandindhold i German Pellets, som sikre den høje brændeværdi på ca. 5,4 Kwh/kg ved 7 % fugtighed. Dinplus er et kvalitetsstempel, der sikre kunde et ensartet kvalitetsprodukt. Vigtige faktorer såsom vandindhold, mekanisk stabilitet og akseindhold kontrolleres løbende på de indtagne råvarer samt på færdigproducerede træpiller. Vandindhold kontrolleres elektronisk og løbende, så German Pellets er sikker på et konstant vandindhold i pillerne.

Piller med minimum af smuld

Træpiller fra German Pellets indeholder et minimum af smuld, fordi German Pellets har valgt af opsække deres træpiller i Danmark. Pillerne bliver transporteret fra Tyskland til Danmark med skib, hvorefter træpillerne bliver sorteret umiddelbart før opsækningen.
Det lave smuld indhold er med til at sikre en ensartet forbrænding og giver derfor den mest økonomiske drift. Specielt i mindre stokerfyr og pilleovne er det en klar fordel at bruge træpiller med et minimum af støv og smuld.

PEFC certificerede træpiller

De træpiller som German Pellets sælger i Danmark er lavet af råvare som er PEFC certificeret. PEFC certificeret træpiller sikre, at råvaren kommer fra bæredygtig skovbrug og træproduktion.

Priserne på German Pellets er gældende på Sjælland, Fyn og i Jylland til annoncerede priser. Ring vedr. priser på et større parti German Pellets træpiller. Træpillerne leveres med lastbil, der medbringer gaffeltruck. Den medbragte gaffeltruck gør det muligt at placere træpillerne i langt de fleste garager og lader. Nem og fleksibel levering !

Diameter: 6 mm
Smuld: ≤ 1,5 %
Fugtighed: 7 til 9 %
Brandværdi: ca. 5,4 kWh/kg
Vægtfylde: 660 kg/m3
Askeindhold: ≤ 0,5%
Råstoffer:
100 % nåletræ
Specifikationer
Diameter6 mm
Antal Sække56
Sække Størrelse16 kg
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:German Pellets - 6 mm Træpiller - 896kg
Din bedømmelse