Flex Heat - 8 mm Træpiller

Lagerstatus: Udsolgt

2.700,00 kr

Hurtigt overblik

Pallen indeholder: 56 poser a 16 kg = 896 kg.   Flex Heat høre til blandt de absolute bedste træpiller på det danske marked. Bliver testet af det dansk Teknologiske Institut. Træpiller fra Flex Heat er dansk dokumenteret kvalitet.  Priserne er gældende på på Sjælland, Fyn og i Jylland.OBS Flexheat har ændret navn til Heatlets.

Træpiller Flex-heat 8mm

Flere Visninger

  • Se levering af træpiller på Sjælland
  • Levering af træpiller med medbragt gaffeltruck

Detaljer

Flex Heat - 8 mm Træpiller - 896 kg

OBS Flexheat har ændret navn til Heatlets. Samme gode træpiller bare med et andet navn.

Flex Heat har i mere end 15 år leveret kvalitets træpiller til det danske markede. Træpillerne er produceret af 100% rent træ uden tilsætningsstoffer. Flex Heats træpiller bliver løbende testet af teknologisk institut. Herved sikre Flex Heat at kvaliteten høre til blandt de absolut bedste.

Teknologisk Institut kontrollere løbende at træpillerne har:

  • Høj brændeværdi.
  • Lavt askeindhold.
  • Lav slagge dannelse.
  • Lavt Vandindhold.
  • Renheden af råvaren.
  • Træpillernes ensartethed

For at Heat Flex træpiller skal indeholde så lidt smuld/støv som muligt  - bliver træpillerne sorteret og pakket i Danmark - umiddelbart før levering. Træpiller med minimalt støv giver den bedste forbrænding og er med til at forlænge fyrets levetid.

Flex Heat er Dansk dokumenteret kvalitet, som opfylder markedets strengeste krav. Hermed et sikret valg når der skal købes træpiller.

Træpillerne leveres med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Priserne er inkl. fragt, og de er gældende på Sjælland, Fyn og i Jylland. Ring angående pris på et større parti flex heat træpiller.

Tags på produkter

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Block loaded