Træbriketter

Hvorfor Købe Træbriketter

 • Træbriketter brænder godt
 • Meget lav fugtighedsprocent
 • Træbriketter fylder lidt

Træbriketter - God Forbrænding

Der er mange gode argumenter for at bruge træbriketter. Et af disse er den ekstreme lave fugtindhold i træbriketter. Den er normalt helt nede på 8-10 %, hvor f.eks. ovntørret brænde har en fugtighedsprocent på 14-18 %. Frisk træ har en fugtighedsprocent oppe på hele 55-65%. Den meget lave fugtighedsprocent i træbriketterer er med til at forbedre din forbrænding, da du skal bruge mindre energi på at fordampe vandet i træet. Mange træbriketter bruger træspåner fra møbelindustrien med en meget lav fugtighed. Træspåner fra bl.a. møbelindustrien udemærker sig også ved, at der er blevet benyttet en skånsom tørringsproces, hvilket forhindrer unødig afgasning af træet. Dette er med til at sikre dig træbriketter, som brænder godt.

Træbriketter - Kompakt Opbevaring

Derudover er træbriketter særdeles kompakte. Den regulære form gør det muligt at stable træbriketter helt tæt, så man opnår en meget høj energi tæthed på en palle. Det kan altså være en god ide med træbriketter, hvis pladsen er lidt trangt derhjemme. Det er dog essentielt, at træbriketter kan opbevares tørt, da de ellers vil suge fugt næsten som en svamp. Træbriketternes kompakte størrelse betyder også, at de passer godt til mange mindre brændeovne.

Træbriketter - Uden Tilsætningsstoffer

Nogle billige træbriketter indeholde træ med både lim og maling rester. Der er endda nogle useriøse producenter, som tilsætter både grus og ler som fyldstof. Denne slags træbriketter har en unaturlig kemisk lugt og efterlader meget aske, når de bliver brændt af. Varme-expressen sælger selvfølgelig kun træbriketter med rent træ, som det eneste råstof. Gode træbriketter holdes sammen udelukkende af lignin, der er træs naturlige bindemiddel. Lignin aktiveres under de relativt høje temperature, som der opstår i forbindelse med presning af træspåner til træbriketter. Rene råvarer betyder, at træbriketter fra Varme-expressen.dk dufter godt af træ. Et sikkert tegn på kvalitet !

3 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. Fågelfors træbriketter - 1050 kg Svensk kvalitet

  Fågelfors træbriketter - 1050 kg Svensk kvalitet

  Svenske kvalitets træbriketter fra Fågelfors er lavet af 1 kl. høvlspåner fra hårdt Nordisk gran og fyr træ  - alt sammen fra bæredygtigt skovbrug. Træbriketterne er meget miljøvenlige - ikke tilsat nogen form for tilsætningsstoffer eller bindemidler.  105 bdt. á ca. 10 kg = 1050 Kg per pl.

  Vis detaljer
 2. Pini-kay-træbriketter

  Pini-Kay træbriketter

  Udsolgt

  Træbriketten er bl.a. velegnet til overfyring. Fri levering. Leveringstid: 3-5 dage. Har du spørgsmål – så ring 56140154.

  Vis detaljer
 3. Super Billige Træbriketter fra Restlager

  RUF Træbriketter.

  Palle med 96 bdt. Træbriketter á ca. 10 kg. Træbriketterne er lavet af rent træ fra nåle og løvtræ

  Vis detaljer

3 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Block loaded