Pejsebrænde Langtidstørret

Stablet Pejsebrænde

Brænde Stablet i Brændetårn

 • Langtidstørret pejsebrænde - Minimum 1 år
 • Vælg mellem ask, birk, bøg, eg, rødel og blandet løv.
 • Kvalitetsbrænde der er fyringsklart ved levering.
 • Vælg mellem 25 & 29 cm brændestykker.
Husk vores priser er inklusiv fragt - Det bliver kun billigere!
Birkebrænde: Spar 300 kr. ved køb af 3 paller pejsebrænde !
Askebrænde: Spar 100 kr. ved køb af 2 paller pejsebrænde !
Brænde af Bl. Løv: Spar 400 kr. ved køb af 4 paller brænde !
- Brændesalg - Køb dit brænde hos specialisten - Brændesalg -
- Brug tørt brænde - Tørt brænde betaler sig -

12 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. Stablet pejsebrænde - Ask

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Udsolgt

  KLAR TIL BRUG ! Stort brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask. Pallen indeholder ca. 2 m3 tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 1 år, og brændet er klart til brug ved levering.  Brændelængden er ca. 29 cm. Ask er en hård træsort, som udemærker sig ved lang brandtid og gode gløder. 

  Vis detaljer
 2. Brændetårn med 1,85 m3 pejsebrænde af ask

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn.

  KLAR TIL BRUG ! Brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask. Pallen indeholder ca. 1,85 m3 tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 1 år, og brændet er klart til brug ved levering. Brændelængden er ca. 25 cm. 

  Vis detaljer
 3. Pejsebrænde avnbøg

  Avnbøg - Pejsebrænde i brændetårn.

  KLAR TIL BRUG ! Brændetårn med ca. 1.85 m3 tæt stablet brænde af Avnbøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Avnbøg er en meget hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Vi anbefaler at man bruger lette træsorter sammen med Avnbøg.

  Vis detaljer
 4. Pejsebrænde birk

  Birk - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  KLAR TIL BRUG ! Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Længden af brændestykkerne er 29 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i, og birkebrænde må betragtes som et godt valg til mange moderne brændeovne med lavt træk.

  Vis detaljer
 5. Pejsebrænde birk

  Birk - Pejsebrænde i brændetårn.

  Klar Til Brug! Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Pallen indeholde ca. 1,85 m3 tørt brænde. Længden af brændestykkerne er 25 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i.

  Vis detaljer
 6. Pejsebrænde - Blandet løv

  Blandet løv - Pejsebrænde i brændetårn.

  KLAR TIL BRUG ! Langtidstørret pejsebrænde af blandet løv stablet på palle. Brændet har været savet og kløvet i 8 - 12 måneder. Blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ, som er let antændelige. Et godt valg, hvis du ønsker billigt brænde og nem optænding.

  Vis detaljer
 7. Palle med pejsebrænde af bøg

  Bøg - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Udsolgt

  KLAR TIL BRUG ! Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet pejsebrænde af svensk bøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding.

  Vis detaljer
 8. Pejsebrænde bøg

  Bøg - Pejsebrænde i brændetårn 25 cm.

  Pris: 2.499,00 kr

  Specialpris: 2.345,00 kr

  Ned til: 2.195,00 kr

  KLAR TIL BRUG! Brændetårn med ca. 1.8 m3 tæt stablet pejsebrænde af  bøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding. Brændelængden er ca. 25 cm

  Vis detaljer
 9. Pejsebrænde - Eg

  Eg - Pejsebrænde i brændetårn.

  KLAR TIL BRUG ! Brændetårn med ca. 1,85 m3 tæt stablet pejsebrænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er vores hårdeste træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

  Vis detaljer
 10. Pejsebrænde - Eg

  Eg - Pejsebrænde klar til brug i brændetårn - XL.

  Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet pejsebrænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er vores hårdeste træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

  Vis detaljer
 11. Pejsebrænde af Hardwood Mix

  Hardwood Mix - Pejsebrænde i brændetårn.

  Pris: 2.295,00 kr

  Specialpris: 2.095,00 kr

  Ned til: 1.945,00 kr

  KLAR TIL BRUG ! Brændetårn med 1.80 m3 tæt stablet Hardwood mix. Brændet betår af assorteret Eg,Elm, ahorn brik m. flere. Brændet er langtidstørret og klar til brug med det samme. Priser er også inkl. levering.

  Vis detaljer
 12. Pejsebrænde stablet på palle - Rødel

  Rødel - Pejsebrænde klar til brug i brændetårn.

  Brændetårn med ca. 1,85 m3 tæt stablet pejsebrænde af rødel. Brændet har langtidstørret i min. 1 år, og det er klart til brug ved levering. Rødel er en forholdsvis let træsort, Brænde af rødel er et meget brugervenligt produkt, der er nem at tænde op i.

  Vis detaljer

12 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Block loaded