Pejsebrænde Langtidstørret

Stablet Pejsebrænde

Brænde Stablet i Brændetårn

 • Langtidstørret pejsebrænde - Minimum 1 år
 • Vælg mellem ask, birk, bøg, eg, rødel og blandet løv.
 • Kvalitetsbrænde der er fyringsklart ved levering.
 • Vælg mellem 25 & 29 cm brændestykker.
Husk vores priser er inklusiv fragt - Det bliver kun billigere!
Birkebrænde: Spar 300 kr. ved køb af 3 paller pejsebrænde !
Askebrænde: Spar 100 kr. ved køb af 2 paller pejsebrænde !
Brænde af Bl. Løv: Spar 400 kr. ved køb af 4 paller brænde !
- Brændesalg - Køb dit brænde hos specialisten - Brændesalg -
- Brug tørt brænde - Tørt brænde betaler sig -

Langtidstørret Pejsebrænde - Tørt brænde betaler sig

Mange netbutikker sælger idag luftørret brænde, der kun har stået til tørre i 1-3 måneder. Dette er slet ikke godt nok, hvis du ønsker at bruge dit brænde ved leveringen. Hos Varme-expressen kan du købe langtidstørret pejsebrænde, som har stået til tørre i minimum 1 år. Brændet opbevares overdækket på vores pladser i lange række, hvor vinden kan trække fugten ud af træet. Nogle træsorter står endda længere på vores lagerpladser, før det er ordentligt tørt. En meget hård træsort som eg opbevares typisk 2 år på vores lagerpladser, før brændet er ordentligt tørt.

Brændesalg gennem 30 år - Brænde uden dikkedarer

Varme-expressen.dk har mere end 30 års erfaring med fremstilling og salg af pejsebrænde. Brændet produceres på vores fabrik i Baltikum, hvor vi løbende kontrollere kvaliteten for at sikre dig brænde med en høj og ensartet kvalitet. Brænde er ikke bare brænde. Det ved vi hos Varme-expressen.dk. Vores 30 år i branchen er din garanti for pejsebrænde af god kvalitet og en god service. Køb dit brænde hos fagmanden og mærk forskellen.

På Sjælland leverer vi dit pejsebrænde med vores specialbyggede lastvogne, som medbringer en lille let gaffeltruck. Vores gaffeltrucks har en frihøjde på 2,2 m, så de kan komme ind i hovedparten af carporte, lader og garager. Vores gaffeltrucks er også i mange tilfældet i stand til at komme ind i baggårde og andre besværlige steder med dit brænde. Der skal dog være kørefast belægning. En palle pejsebrænde plus gaffeltruck vejer trods alt lidt over 3 tons. Ring hvis du har nogle spørgsmål vedrørende levering. Vi er ret fleksible og har erfarende chauffører. Se evt. filmklips af leveringer her i vores media galleri.

1 til 10 ud af 11

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. Brændetårn med 1,85 m3 pejsebrænde af ask

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn

  Brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask. Pallen indeholder ca. 1,85 m3 tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 1 år, og brændet er klart til brug ved levering. Brændelængden er ca. 25 cm. 

  Vis detaljer
 2. Stablet pejsebrænde - Ask

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Udsolgt

  Stort brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask. Pallen indeholder ca. 2 m3 tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 1 år, og brændet er klart til brug ved levering.  Brændelængden er ca. 29 cm. Ask er en hård træsort, som udemærker sig ved lang brandtid og gode gløder. 

  Vis detaljer
 3. Pejsebrænde birk

  Birk - Pejsebrænde i brændetårn

  Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Pallen indeholde ca. 1,85 m3 tørt brænde. Længden af brændestykkerne er 25 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i.

  Vis detaljer
 4. Pejsebrænde birk

  Birk - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Længden af brændestykkerne er 29 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i, og birkebrænde må betragtes som et godt valg til mange moderne brændeovne med lavt træk.

  Vis detaljer
 5. Pejsebrænde - Blandet løv

  Blandet løv - Pejsebrænde i brændetårn

  Langtidstørret pejsebrænde af blandet løv stablet på palle. Brændet har været savet og kløvet i 8 - 12 måneder. Blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ, som er let antændelige. Et godt valg, hvis du ønsker billigt brænde og nem optænding.

  Vis detaljer
 6. Pejsebrænde bøg

  Bøg - Pejsebrænde i brændetårn - 25 cm

  Pris: 2.295,00 kr

  Specialpris: 2.195,00 kr

  Ned til: 2.095,00 kr

  Brændetårn med ca. 1.8 m3 tæt stablet pejsebrænde af  bøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding. Brændelængden er ca. 25 cm

  Vis detaljer
 7. Palle med pejsebrænde af bøg

  Bøg - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet pejsebrænde af svensk bøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding.

  Vis detaljer
 8. Pejsebrænde - Eg

  Eg - Pejsebrænde i brændetårn

  Brændetårn med ca. 1,85 m3 tæt stablet pejsebrænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er vores hårdeste træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

  Vis detaljer
 9. Pejsebrænde - Eg

  Eg - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Brændetårn med ca. 2 m3 tæt stablet pejsebrænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er vores hårdeste træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

  Vis detaljer
 10. Pejsebrænde af Hardwood Mix

  Hardwood Mix - Pejsebrænde i brændetårn

  Pris: 2.195,00 kr

  Specialpris: 1.895,00 kr

  Udsolgt

  Hardwoodmix pejsebrænde bestående bl.a. ask, elm og eg. Pejsebrænde er vinterskovet og har stået til langtidstørret i min. 12 mdr. Er klar til brug. Priser er også inkl. levering.

  Vis detaljer

1 til 10 ud af 11

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Block loaded