Ovntørret Brænde

ovntørret brænde
Hvorfor Ovntørret Brænde
Fra Varme-expressen.dk
  • Bidrager til en forbedret forbrænding
  • Tørt brænde varmer mere
  • Brænde med et flottere udseende
  • Varmebehandlet Brænde
  • Miljøvenlig Tørring af Brændet

Mere Varme med Ovntørret Brænde

Den vigtigste årsag til at bruge ovntørret brænde er efter vores mening, at du får en bedre forbrænding i din pejs/brændeovn. Vådt brænde er din pejs eller ovns værste fjende. Fugtigt brænde giver en dårlig forbrænding og bidrager til udvikling af røg og sod. Ved at bruge ovntørret brænde vil du typisk forbedre din brændeøkonomi og opnå en bedre forbrænding. Dvs. du bruger lidt mindre brænde, hvis du bruger ovntørret brænde. Samtidigt er ovntørret brænde også lettere at tænde op i.

Ovntørret Brænde - Smukt Udseende

Ovntørret brænde giver ikke bare en god forbrænding. Det har også efter vores mening et langt flottere udseende end normalt brænde. Vores langtidstørret brænde står til tørre i min. 1 år. Det betyder, at brændet langsomt udvikler et mere rustikt gråt udseende. Ovntørret pejsebrænde pynter foran din pejs, og samtidigt dufter brændet lækkert af friskt træ. Mange restauranter bruger vores ovntørret brænde bl.a. på grund af det flotte udseende og den gode duft.

Varmebehandlet Pejsebrænde

Skimmelsvampe og insekter er en helt naturlig del af træ fra naturen. Det kan dog volde problemer for nogle personer med f.eks. astma og allergi. Ovntørret brænde fra Varme-expressen er naturligvis ikke 100 % sterilt, men en stor del af de naturligt forekommende svampesporer og insekter går til grunde, når vi ovntørre pejsebrænde. Du får altså et renere produkt med ovntørret brænde, som er nemmere tage ind i dit hjem.

Miljøvenlig Tørringsproces

Ovntørret brænde fra Varme-expressen er tørret udelukkende med biomasse. Du behøves altså ikke være nervøs for, at dit ovntørret brænde er blevet tørret med kul ellers gas. Vi benytter udelukkende 100 % affaldstræ til at tørre dit brænde. Derudover genudvinder vores tørreanlæg en stor del af varmen fra tørreprocessen, således vi minimere vores miljøpåvirkning. Vi arbejder også løbende på at forbedre vores tørringproces, så vi i fremtiden kan give dig endnu tørrere brænde til de samme gode priser.

8 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Block loaded