Blandet løv - Pejsebrænde i brændetårn.

Lagerstatus: På lager

1.949,00 kr
 • Køb 2 for 1.849,00 kr pr. stk. og spar 200 kr.
 • Køb 3 for 1.799,00 kr pr. stk. og spar 450 kr.
ELLER

Hurtigt overblik

KLAR TIL BRUG ! Langtidstørret pejsebrænde af blandet løv stablet på palle. Brændet har været savet og kløvet i 8 - 12 måneder. Blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ, som er let antændelige. Et godt valg, hvis du ønsker billigt brænde og nem optænding.

Pejsebrænde - Blandet løv

Flere Visninger

 • Levering af pejsebrænde med gaffeltruck
 • Pejsebrænde - Blandet løv
 • Pejsebrænde - Blandet løv
 • Professionel levering med medbragt gaffeltruck

Detaljer

Stor palle med ca. 1,85 m³ tæt stablet pejsebrænde - Blandet Løv

Køb brænde af blandet løv ! Vores langtidstørret brænde af blandet løv har stået til tørre i 8 - 12 måneder år. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Træet er også vinterskovet.

Brænde af blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ. Brænde af blandet løv er særdeles velegnet til husstande med et lille fyringsbehov, og som ønsker at fyre så billigt som muligt. Pejsebrænde af blandet løv er også meget brugervenligt. Blandet løv fænger nemt, og det er normalt meget nemt at få ild i.

Blandet løv er også velegnet til moderne brændeovne, hvor man har god kontrol over lufttilførelse. Her kan man forlænge brandtiden ved at skrue lidt ned for lufttilførelsen på sin brændeovn dog uden at kvæle flammerne. Blandet løv kan evt. kombineres med brænde af hårdere træsorter som ask og eg, der har en længere brandtid. Du får også vores mængderabat, hvis du kombinerer blandet løv med en anden træsort.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med, at der typisk vil være 10-15 % tørringssvind, hvis du køber nylavet brænde. Prisen er inkl. levering. Super pris på godt tørt pejsebrænde af blandet løv !

På Sjælland, Fyn og i Jylland leveres brændet med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport. Priserne er inkl. levering.

 • Indholdet er fremstillet af ca. 2,85 skovrummeter træstammer med fastmassefaktor 0,54.
 • Pejsebrændet er langtidstørret og klar til brug.
 • Brændelængde: ca. 25 cm.
 • Pallen måler udvendigt:B120 x L80 x H200 cm.
 • Fri levering overalt i Danmark - undtagen ikke brofaste øer.

Kort beskrivelse af Blandet Løv.

 • Blandet løvtræ består hovedsageligt af lette træsorter, som er let at tænde op i.
 • Blandet løvtræ brænder optimalt med meget lidt træk - er velegnet til masseovne/nye brændeovne med høj virkningsgrad.
 • Blandet løvtræ er velegnet til åben pejs og udendørs bålplads ( til pejs er birk bedst ) .
 • Blandet løvtræ er velegnet til dem som bl.a.har behov for hyggefyring og ønsker at betale så lidt som muligt.

Hvad betyder langtidstørret brænde

Når vi sælger langtidstørret pejsebrænde betyder det, at vi bruger samme metode, som man altid har brugt til at tørre brænde på. Vi bruger naturens kræfter til at tørre brændet med. Ved at bruge solens og vindens kræfter til at tørre brændet med, får man et miljøvenlig produkt. Brændet står til tørring på vores lagerpladser i ca. 1 år , før træsaften er ude af træet. Nogle træsorter som bøg, eg eller ask står til tørring noget længere før træsaften er ude af træet og er klar til brug.

I slutningen af tørringsfasen bliver pallerne med pejsebrænde overdækket med presenninger. Herved opnår vi den bedste tørring af brændet. Under den lange tørringsproces begynder brændet, at miste sit friske udseende. Brændet bliver mere mørkt/gråt at se på, og får et mere rustikt udseende.

Du skal også være forberedt på, at der kan forekomme mindre områder med skimmel, sorte pletter og lignende i nogle paller med langtidstørret brænde. Dette er ikke noget, som påvirker brandværdien af brændet, men det kan virke mindre æstetisk attraktivt for nogen. Køb derfor ovntørret brænde, hvis brændets udseende og duft er af afgørende betydning for dig.

Tørringsproces giver en meget ensformig og miljøvenlig tørring, men brændets fugtighed vil altid stabiliser sig efter årstidens luftfugtighed. I de tilfælde, hvor det har regnet under leveringen, kan de øverste lag brænde af pallen være overfladiske våde. Eventuelt overfladisk fugt forsvinder dog hurtigt, når brændet har ligget en halv dag indendørs evt. varmt foran din pejs.

Hvis du ønsker noget brænde, der ser helt nyt ud, men skal være gennemtørt, da kan vores ovntørret brænde være et godt alternativ.

Køb dit brænde med omhu

Der sælges i Danmark rigtig meget "lufttøret " pejsebrænde, hvor leverandøren bare oplyser at pejsebrændet blot skal stå i ca. 2-4 uger før det er klar til brug.
Her skal man som kunde passe på, da det ofte er udtryk for at leverandøren levere dig noget pejsebrænde som i værste fald kun er nogle uger gammelt.

Du skal bare vide, at man ikke kan lufttørre pejsebrænde - klar til brug - på bare 2 til 4 uger og specielt ikke i efterårs og vinterperioden.
På denne årstid vil pejsebrændets fuftighed nemlig stabilisere sig efter luftens relative luftfugtighed og da alle ved at det på denne årstid normalt er meget koldt/regnfuldt/fugtig/tåget kan en tørring på ingen måde finde sted - tværtimod.
  Kalkuler derfor med at sådan pejsebrænde først vil blive brugbart til næste sæson. Og så lige en væsenlig ting mere. Hvis du er så uheldig at købe sådan noget brænde der først bliver tjenligt til næste sæson - så vil dit pejsebrænde svinde ind med op til 12% under forårs/sommertørringen. Med andre ord - du har købt noget rigtigt dyrt brænde.
Viste du, at hvis du fyre med fugtigt pejsebrænde kan det forurene naturen lige så meget, som 10 store lastbiler gør det.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Hardwood Mix - Pejsebrænde i brændetårn.

Hardwood Mix - Pejsebrænde i brændetårn.

Pris: 2.295,00 kr

Specialpris: 2.095,00 kr

Ned til: 1.945,00 kr
Birk - Ovntørret brænde - 72 netsække á 25 liter

Birk - Ovntørret brænde - 72 netsække á 25 liter

Pris: 2.450,00 kr

Specialpris: 2.245,00 kr

Ned til: 2.095,00 kr
Hardwood Mix 2 sort. - Pejsebrænde klar til brug i brændetårn.

Hardwood Mix 2 sort. - Pejsebrænde klar til brug i brændetårn.

Pris: 2.095,00 kr

Specialpris: 1.995,00 kr

Ned til: 1.895,00 kr
Blandet Løv - Ovntørret pejsebrænde

Blandet Løv - Ovntørret pejsebrænde

Tags på produkter

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Block loaded