Birk - Ovntørret brænde - 36 netsække á 40 liter

Udsolgt
Varenummer
62403
4.795,00 kr.
  • Køb 2 for 3.745,00 kr. pr styk og spar 22%
  • Køb 3 for 3.695,00 kr. pr styk og spar 23%

Halvpalle med 36 net-sække. Pejsebrændet er tæt pakket i 40 liters net-sække. Pejsebrændet er ovntørret og klar til brug med det samme. Pejsebrændet er velegnet til alle større brændeovne, åbne pejse og alle former for udendørs bålsteder. Pejsebrændet er fint kløvet og 28 cm langt.

Ovntørret pejsebrænde af birk i sække - Halvpalle

Lækkert ovntørret brænde i den velkendte gode kvalitet fra Varme-expressen. Hvis du ikke har et stort fyringsbehov eller bare ønsker at prøve vores ovntørret brænde, så kan dette tilbud være noget for dig.

Brænde i sække er nem og håndterbart varme. Brænde i sække er både lettere at stable i dit brændeskur og nemmere at transportere indtil din ovn end almindeligt løst brænde. Brændet er ovntørret, og det er selvfølgeligt klar til brug umiddelbart efter levering.

Husk brændets særligt lave fugtighed er med til at sikre dig en god forbrænding og en lettere optænding. Vådt eller bare halvtørt brænde er nemlig en kilde til både røg og manglende antænding. Undgå frustrerende episoder foran pejsen med vores ovntørret brænde.

Birkebark har man lige siden stenalderen brugt til optænding, fordi barken indeholder store mængder naturlige brandbare olier og barkens ydersiden minder om papir. Barkens store indhold af naturlige olier gør, at barken kan løsne sig fra vedet under tørring. Det er specielt de steder hvor barken indeholder de største mængder naturlige olier. Gem derfor barke til optænding – du får ikke noget bedre til at tænd op med.

  • Birk er en middelhård træsort med smuk dekrotiv hvid bark - minder i hårhed om "ungbøg".
  • Birk er særdeles let at tænde op i.
  • Brænder optimalt med meget lidt træk - er velegnet til masseovne/brændeovne med høj virkningsgrad.
  • Er den træsort der er mest velegnet til åben pejs og udendørs bålplads .
  • Birk er velegnet til langtidsfyrring.
Specifikationer
Antal Sække36
Sække Størrelse40 L
TræsortBirk
Brændelængdeca. 28 cm
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Bredde90 cm
Højde120 cm
Længde120 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Ovntørret brænde - 36 netsække á 40 liter
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!