Birk - Ovntørret brænde - 36 netsække á 40 liter

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.345,00 kr

Specialpris: 2.195,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Halvpalle med 36 net-sække. Pejsebrændet er tæt pakket i 40 liters net-sække. Pejsebrændet er ovntørret og klar til brug med det samme. Pejsebrændet er velegnet til alle større brændeovne, åbne pejse og alle former for udendørs bålsteder. Pejsebrændet er fint kløvet og 28 cm langt.

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ovntørret brænde i sække - Birk - Halvpalle

Flere Visninger

 • Pejsebrænde af birk pynter altid foran pejsen
 • Ovntørret brænde i sække - Birk - Halvpalle

Detaljer

Ovntørret pejsebrænde af birk i sække - Halvpalle

Lækkert ovntørret brænde i den velkendte gode kvalitet fra Varme-expressen. Hvis du ikke har et stort fyringsbehov eller bare ønsker at prøve vores ovntørret brænde, så kan dette tilbud være noget for dig.

Brænde i sække er nem og håndterbart varme. Brænde i sække er både lettere at stable i dit brændeskur og nemmere at transportere indtil din ovn end almindeligt løst brænde. Brændet er ovntørret, og det er selvfølgeligt klar til brug umiddelbart efter levering.

Husk brændets særligt lave fugtighed er med til at sikre dig en god forbrænding og en lettere optænding. Vådt eller bare halvtørt brænde er nemlig en kilde til både røg og manglende antænding. Undgå frustrerende episoder foran pejsen med vores ovntørret brænde.

Birkebark er naturens perfekte optændings materiel.

Birkebark har man lige siden stenalderen brugt til optænding, fordi barken indeholder store mængder naturlige brandbare olier og barkens ydersiden minder om papir. Barkens store indhold af naturlige olier gør, at barken kan løsne sig fra vedet under tørring. Det er specielt de steder hvor barken indeholder de største mængder naturlige olier. Gem derfor barke til optænding – du får ikke noget bedre til at tænd op med.

 

Transporten er som sædvanligt inkluderet i prisen.  

 • Pallen måler udvendigt: L120xB90xH120 cm.
 • Pejsebrændet er pakket i 40 liter sække.
 • Pallen indeholder 36 sække.
 • Brændets længde er ca. 28 cm.
 • Brændet er ovntørret til under 18 %

Kort beskrivelse af Birk

 • Birk er en middelhård træsort med smuk dekrotiv hvid bark - minder i hårhed om "ungbøg".
 • Birk er særdeles let at tænde op i.
 • Brænder optimalt med meget lidt træk - er velegnet til masseovne/brændeovne med høj virkningsgrad.
 • Er den træsort der er mest velegnet til åben pejs og udendørs bålplads .
 • Birk er velegnet til langtidsfyrring.

Hvad er ovntørret brænde:

Ved at ovntørre pejsebrænde får du et produkt, der er tørt og ser meget dekrotivt ud. Brændet ser nyt ud, men er tørt og dufter godt af træ. Den dejlige duft af træ kommer, fordi duftsporene ikke forsvinder fra brændet ligesom ved langtidstørret brænde. Under ovntørringen bliver brændet varmebehandlet, det betyder at alle svampespore og insekter går til grunde.

Vores tørreovne på vores fabrik i Letland er blandt de mest moderne, som du kan anskaffe. Tørreovnene er special bygget til at tørre pejsebrænde og er meget miljø venlig, da vi genanvender en stor del af varmen fra tørringen. Derved bruger vi så lidt energi som muligt til at fremstille ovntørret brænde.

Når vi ovntørre brændet bruger vi kun biomasse til opvarmning. Biomassen er et restprodukt fra vores produktion af pejsebrænde. Vi sikre ved at bruge restproduktet fra produktionen af brænde, at alt fældet træ bliver udnyttet. Herved overbelaster vi ikke unødigt vort miljø, da biomasse er et Co2 neutralt brændsel. Strømmen vi bruger i vores produktion stammer for det meste fra vandkraft, fra de mange floder i Letland.

Ved at bruge biomasse og strøm fra vandkraft sikker vi at ovntørret pejsebrænde fra varme-expressen.dk er så miljøvenligt som muligt.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Block loaded