Birk - Ovntørret Brænde - XL

Udsolgt
Varenummer
6311329
Bedømmelse:
98% of 100
Specialpris 4.595,00 kr. Normalpris 4.995,00 kr.

Ovntørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændestykkerne måler ca. 29 cm. Ovntørret brændet fra Varme-expressen er et eksklusivt produkt med særligt lav fugtighed, og et flot udseende.

Brændetårn med tæt stablet ovntørret birkebrænde i 29 cm

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn. Ovntørret brænde brænder godt og fænger nemt.

Fugtigt brænde er din ovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod, hvilket i værste fald kan resultere i en dyr skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i brændet. Det nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed.

Ovntørret brænde i topkvalitet

Ovntørret birkebrænde fra Varme-expressen er et eksklusivt produkt for den kræsende bruger, der kun vil have det bedste. I vores tørreovne gennemgår brændet flere cyklusser under høj varme og kraftig luftcirkulation, hvorved træets naturlige tørreproces accelereres kraftigt. Vi har brugt mange år med at eksperimentere med den optimale timing af de forskellige stadier i tørringsprocessen, så brændet kan blive ordentligt gennemtørt, og det ikke bare ovntørres overfladisk.

Specifikationer
TræsortBirk
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Højde200 cm
Længde94 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 3 m3 med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 29 cm
Udv. Rummeterca. 2 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Ovntørret Brænde - XL
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!