Birk - Ovntørret Brænde - ½ Palle

På lager
Varenummer
63223
Bedømmelse:
100% of 100
2.495,00 kr.

Ovntørret pejsebrænde af birk tæt stablet i ½ palle. Brændestykkerne måler ca. 25 cm. Ovntørret brændet fra Varme-expressen er til den kræsne bruger, der ønsker flot brænde og en lav fugtighed. Den lave fugtighed bidrager til en optimal forbrænding i din brændeovn.

Halvpalle med tæt stablet ovntørret birkebrænde i 25 cm

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn. Ovntørret brænde brænder godt og fænger nemt.

Fugtigt brænde er din ovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod, hvilket i værste fald kan resultere i en dyr skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i brændet. Det nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBirk
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Længde80 cm
Bredde120 cm
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,0 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Ovntørret Brænde - ½ Palle
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!