Birk - Ovntørret Brænde - ½ Palle

På lager
Varenummer
63223
Bedømmelse:
89% of 100
2.295,00 kr.

Ovntørret pejsebrænde af birk tæt stablet i ½ palle. Brændestykkerne måler ca. 25 cm. Ovntørret brændet fra Varme-expressen er til den kræsne bruger, der ønsker flot brænde og en lav fugtighed. Den lave fugtighed bidrager til en optimal forbrænding i din brændeovn.

Halvpalle med tæt stablet ovntørret brænde af birk

Ovntørret brænde ser ikke bare flot ud foran din pejs, men brændets særligt lave fugtighed er også med til at sikre dig den bedste forbrænding i din ovn. Ovntørret brænde brænder godt og fænger nemt. Samtidigt dufter ovntørret brænde lækkert af træ.

Fugtigt brænde er din ovns værste fjender, og det kan være en kilde til røg og sod, hvilket i værste fald kan resultere i en dyr skorstensbrand. Du risikerer også en nedsat ydelse af din ovn på grund af en ikke optimal forbrænding, da du bruger meget energi på at fordampe vandet i brændet. Det nedsætter temperaturen i din ovns brandkammer, og det medfører at alle røggaserne ikke bliver forbrændt ordentligt. En god forbrænding af røggasserne er den bedste måde at spare penge, fordi 70 % af energien i dit brænde stammer fra røggasser. Samtidigt er ovntørret brænde også nemmere at få ild i på grund af den særligt lave fugtighed.

Allround Pejsebrænde

Birk er fantastisk allround pejsebrænde, og det er velegnet til de fleste moderne brændeovne, som brænder ved lavt træk. Et lavt træk betyder mindre energi forsvinder ud gennem din skorsten og bidrager til en høj virkningsgrad af din brændeovn. Birk er nok den træsort, som er mest velegnet til moderne brændeovne med høj virkningsgrad og giver den reneste forbrænding. Birk er den træsort, som de fleste producenter af brændeovne bruger til test af nye brændeovne, fordi den fremvise de bedste resultater.

Middelhård Træsort

Birk er en middelhård træsort, så du får en god brandtid og gode gløde. Samtidigt er birkebrænde nemt at tænde op i, da den olieholdige bark fænger nemt. Du får hurtigt gang i din pejs igen ved at smide et stykke birkebrænde ind i gløderne med barken nedaf. Træet er Baltisk birk. Baltisk birk udemærker sig ved, at det er lidt hårdere end dansk birk på grund af den kortere vækstsæsson i Baltikum.

Der gives også mængderabat, hvis denne vare købes sammen med andre brændetårne. Rabatten beregnes automatisk, når varen lægges i kurv.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBirk
Fugtighed9-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Længde80 cm
Bredde120 cm
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,0 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Ovntørret Brænde - ½ Palle
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!