Nyheder

VE - Emærket Webbutik
2014-10-15  

Kære Kunder

Varme-expressen er nu en emærket webbutik efter mindre ændringer til bl.a. vores handelbetingelser og bestillingsprocess. Emærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel.

Udvalgte Træpiller - Landsdækkende
2014-10-15  

Varme-expressen tilbyde nu træpiller i hele Danmark på udvalgte mærker. Du kan nu købe træpillemærkerne Hotti, German Pellets og Flexheat også på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Udbringningen foretages med lastbil, som medbringer mobilgaffeltruck.

Vores billige Nordpellets kan dog fortsat kun købes på Sjælland.

Massiv modstand mod brændeafgift
2013-12-04

Facebook siden Stop Brændeafgiften har fået massiv tilslutning på nettet. Siden har i øjeblikket over 50.000 facebook likes.  Et udtryk for den store modstand, som de planlagte afgifter på bl.a. træpiller, pejsebrænde og træbriketter er blevet mødt med.

Stop Afgiften på Brænde !
2013-09-30

Regeringen planlægger afgifter på biomasse. Afgifterne vil resultere i øget grænsehandel og tab af danske arbejdspladser.  Vi opfordre vores kunder til at udtrykke deres modvilje mod disse afgifter på facebook siden Stopbraendeafgiften

CO2 Neutral webshop
2013-09-23

Varme-expressen er nu en CO2 neutral webshop. Vi deltager i det danske klima initiativ CO2 neutral website. Initiativet neutralisere den CO2 udledningen, som der er forbundet ved brugen af vores webshop, ved at deltage i forskellige projekter indenfor vedvarende energi.

Udstilling på Roskilde Dyreskue
2013-06-06  

Vi udstiller pejsebrænde, træpiller og træbriketter på Roskilde Dyreskue i perioden 7 -9 Juni.

I kan finde os på stand 299 - Tema = Energi i perioden den 7 - 9 juni mellem kl 10.00 - 20.00.

Home party med skorstensfejer
2013-03-09

Som en del af Miljøstyrelsens rygestop kampagne for brændeovnsejere er det nu muligt at få et gratis besøg af en skorstensfejer, der kan undervise dig i korrekt optænding. Husk tørt brænde skåner miljøet og din pengepung.

Ny Biobrændselsforening
2013-02-08

Der er blevet etableret en ny brancheforening for forhandlere af biobrændsel i Danmark. Foreningen skal arbejde for øget standardisering og mærkning af biobrændselsprodukter. Foreningen vil også modarbejde den omfattende sorte handel med biobrændsel i Danmark og  planlagte afgifter på biobrændsel.

Velkomme til Flexheat og Samba Træpiller
2012-10-02

Varme-expressen.dk siger velkommen til Flex Heat og Samba træpiller

For at vi kan have et stort udvalg af kvalitets træpiller har vi valgt , at sælge træpiller fra Flex Heat og Samba. Da varme-expressen.dk altid ønsker at vores kunder kan vælge mellem forskellige mærker træpiller af høj kvalitet. Derfor markedsføre vi kun træpiller som er produceret under kontrolleret forhold. Her passer Flex Heat og Samba Træpiller rigtigt godt til vores strategi.

Ny Youtube Kanal
2012-08-30

Kære Kunder. Vi har oprettet en youtube kanal, hvor du bl.a. kan se film af, hvordan vi leverer varer. Vi har allerede uploadet et par film til jer, hvor vi leverer træpiller og pejsebrænde til et flere kunder.

German pellets PEFC-certificeret
2012-08-21

Varme-expressens træpiller fra German pellets i Wismar er nu PEFC-certificeret. og herved har Varme-expressen fået endnu en leverandør, som sikre at vi sælger træpiller som er produceret af rene råvare fra bæredygtigt skovbrug.

German-Pellets slår DIN Plus normen
2012-04-12

Træpiller fra German Pellets er bedre end DIN Plus normen. Det er især det lavere vandindhold, som er interessant, da det sikre en højere brændværdi for dig.

Optimal dimensionering af brændeovne
2012-03-29

En meget vigtig del af optimal udnyttelse af dit brænde eller træbriketter er at benytte en korrekt størrelse brændeovn til dit hjem. Teknologisk Institut har for Miljøstyrelsen udviklet et gratis regneprogram, som kan beregne den optimale størrelse på en brændeovn. Dette er med til at sikre, at du får den optimale forbrænding i din brændeovn.

Brænde kan forbedre Danmarks CO2-regnskab
2008-02-07

Der står allerede en brændeovn i godt 500.000 danske hjem. Her fungerer den som hyggespreder og billig varmekilde, men derudover er den et vigtigt redskab, når Danmark skal leve op til kravene i EU-kommissionens klimaplan, da biobrændsel er en Co2 neutral energikilde.

Block loaded