HeatLets Premium - 6 mm Træpiller - 900 kg

På lager
Varenummer
81660
Bedømmelse:
95% of 100
3.495,00 kr.
  • Køb 5 for 3.445,00 kr. pr styk og spar 1%
  • Køb 10 for 3.395,00 kr. pr styk og spar 3%

Pallen indeholder: 60 poser a 15 kg = 900 kg.   HeatLets er afløseren for Flexheat. Sammen gode pille med et nyt navn og en ny indpakning. Pillerne hører til blandt de absolute bedste træpiller på det danske marked. De lever op til den strenge Enplus A1 standard.
Priserne er gældende på Sjælland, fyn og i Jylland.

Heatlets Premium – træpiller af 100 % rent træ.

Heatlets Premium træpiller er indbegrebet af kvalitet. Træpillerne er fremstillet af de bedste råvare , som altid kommer fra de samme savværker. Heatlets Premium er produceret af 100 % rent savsmuld og træspåner fra Fyr og Gran, som under højt tryk bliver presses sammen ved hjælp af damp. Herved udløses træets naturlige bindemiddel, som binder træet samme til en stærk træpille helt uden kunstige bindemidler og andre tilsætningsstoffer.

Miljøvenlige træpiller – hvor kvalitet tæller.

Heatlets Premium er en dejlig lys kvalitet træpiller , som er særdeles velegnet til de nye træpille ovne og kedler, som stiller meget høje krav til kvaliteten af træpillerne. Heatlets Premium er en ensartet træpille, som indeholder et minimum af støv, fordi den bliver sorteret og pakket i Danmark.

Det lave indehold af støv og de rene råvarer giver en ren forbrænding og et minimum af driftstop. Alt sammen er med til at forlænge dit træpillefyrs levetid i længden. Det er vigtigt at kigge på den totale økonomi, når du køber dine træpiller. Et ødelagt fyr kan hurtigt gøre det dyrt at købe billige træpiller.

God Økonomi - med Heatlets Premium træpiller

Heatlets Premium træpiller lave vandindhold og høje kvalitet sikre en høj og effektiv brændeværdi.

Heatlets Premium træpiller - er Enplus A1 certificeret

HeatsLets Premium er fremstillet af ENplus A1 certificerede producenter. Enplus A1 er en europæiske certificerede af træpiller, som sikre at træpillerne bliver kontrolleret af et uafhængig organ i alle led - lige fra producent til forbrugeren.

Her er nogle af de ting som Enplus A1 kontroller:

  • Høj brændeværdi.
  • Lavt askeindhold.
  • Lav slagge dannelse.
  • Lavt Vandindhold.
  • Renheden af råvaren.
  • Træpillernes ensartethed
  • Råvare fra bæredygtigt skovbrug.

Levering – flexsibel levering af Træpiller

Træpillerne kan leveres med vores egne lastbiler, der medbringer gaffeltruck. Vores medbragte gaffeltrucks gør det nemt at levere pallerne i din lade eller carport hvis muligt. Priserne er inkl. fragt, og de er gældende på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Diameter: 6 mm
Fugtighed: 6 til 8 %
Effektive Brandværdi: min. 4,9 kWh/kg
Vægtfylde: 650 kg/m3
Askeindhold: max. 0,5%
Svolvindhold max 0,03%
Askesmeltepunkt: Min. 1250 grader
Specifikationer
Diameter6 mm
Antal Sække60
Sække Størrelse15 kg
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:HeatLets Premium - 6 mm Træpiller - 900 kg
Din bedømmelse