Stort Udvalg

Brænde - Træbriketter - Træpiller

velkommen hos varme-expressen - braende, traepiller og traebriketter

Her & Nu

Vi har mange års erfaring med fremstilling af biobrændsel

100 % Ovntørret brænde

Levering af braende, traepiller og traebriketter til døren med gaffeltruck. Vores lastvogne medbringer gaffeltruck så varerne f.eks kan sættes i din carport

Professionel levering

Best Sellers

Velkommen hos Varme-expressen

Verdens ældste opvarmningsform biobrændsel er populær, som aldrig før. Dette skyldes delvist den øgede fokus på CO2 neutral opvarmning og de stigende priser på fossilt brændsel. Ved at bruge f.eks. træpiller til opvarmning, da kan du giver både din pengepung og miljøet et ordentligt løft. Biobrændsel er ubetinget Danmarks billigste måde at varme din bolig op på.

Nordstrøm Handel A/S

Varme-expressen præsenteres af Nordstrøm Handel A/S som til dagligt ledes af Claus Nordstrøm Hansen. Claus er vokset op med virksomheden fra barnsben og har bl.a. arbejdet i skovindustrien i både Finland og Letland. Claus har træ i blodet og med en stærk passion for biobrændsel. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak om dit brænde. Varme-expressen er en familieejet virksomhed med lange traditioner indenfor biobrændsel.

Brændetårnet

I1992 fik Gunnar Nordstrøm en lys ide, som ændrede markedet for brænde for altid med opfindelsen af brændetårnet. Brændetårnet er ideelt til levering af kløvet brænde, da det sikre kunden får en let målelig mængde brænde, som er let og økonomisk at transporter. Brændet kan leveres med en høj og ensartet kvalitet. Tidligere blev brænde simpelthen tippet af på kundens fortov i en bunke. Kvaliteten var stærk svingene og det samme var mængden af det leverede brænde. Snyd var udbredt ! Med brændetårnet er det let at måle, hvor meget er blevet leveret og brændet holdes naturligt tørt. Brændetårnet er i dag de-facto standarden for handel med brænde i Nordeuropa. 

Spar penge med vores fleksible rabatsystem

Vi giver selvfølgelig rabat, når du køber flere produkter hos os på samme tid. Vores rabat udregnes på tværs af vores produkter alt efter, hvor mange paller du køber. Dvs. at hvis du køber 2 palle birkebrænde og 1 palle egebrænde, så udregner vi din rabat på hver palle, som om du havde købt 3 paller.

Du kan altså godt købe flere slags træsorter og stadigvæk få rabat på pallerne. Du kan også købe en palle træpiller og en palle pejsebrænde og stadigvæk få vores mængde rabat. Bemærk at din rabat kun udregnes, hvis du laver en bestilling.

Del en levering med din nabo

Skulle du få lyst til at dele en ordre med din nabo eller genbo, så er det også i orden. I får begge rabat, og der er mange penge at spare, hvis du kan finde et par stykker at dele en levering med. Du skal bare angive den ekstra leveringsadresse under ordre kommentar. Det er dog kun muligt at dele en ordre med din nabo ved levering på Sjælland, da rabatten er afhængig af, at vi selv foretager leveringen.

Langtidstørret Brænde

Hos Varme-expressen kan du købe langtidstørret brænde, der er tørret helt naturligt med vind og sol gennem længere tid. Det er et rigtigt godt alternative til ovntørret brænde og samtidigt spare du lidt penge. Vælg bl.a. mellem birkebrænde, askebrænde og egebrænde. Vi har naturligvis også et stort udvalg af ovntørret brænde.

30 års erfaring med salg af kvalitets brænde, træpiller og andet biobrændsel. 30 års erfaring med salg af kvalitets brænde, træpiller og andet biobrændsel.