Rødel - Brænde i Brændetårn

På lager
Varenummer
62115
Bedømmelse:
99% of 100
2.695,00 kr.
  • Køb 2 for 2.595,00 kr. pr styk og spar 4%
  • Køb 3 for 2.545,00 kr. pr styk og spar 6%

Brændetårn med langtidstørret brænde af rødel tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 3/4 år, og brændet er klart til brug ved levering. Brændelængden er ca. 25 cm. 

Brændetårn med tæt stablet brænde af rødel

Brænde af rødel er særdeles velegnet til husstande med et lille fyringsbehov, og som ønsker at fyre så billigt som muligt. Pejsebrænde af rødel er også meget brugervenligt. Rødel fænger nemt, og det er normalt meget nemt at få ild i. Brænde af rødel er især velegnet til nyere brændeovne med lavt træk. Her kan du forlænge brandtiden ved at skrue lidt ned for lufttilførelsen.

Pallerne leveres ikke overdækket modsat vores ovntørret brænde, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet i forbindelse med leveringen. Særligt toppen af pallen kan virke våd. Evt. overfladisk fugt forsvinder dog hurtig, når brændet kommer indenfor.

Brændet kan leveres med lastbiler, der medbringer gaffeltruck for et mindre ekstra gebyr. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport. Priserne er inkl. levering.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortRødel
Brænde Vægtfylde440 kg/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 skovrummeter med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rødel - Brænde i Brændetårn
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!