Hardwood Mix - Brænde i brændetårn - 2 sort.

Udsolgt
Varenummer
621248
Specialpris 1.995,00 kr. Normalpris 2.095,00 kr.
  • Køb 2 for 1.945,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 3 for 1.895,00 kr. pr styk og spar 5%

Brænde af 2 sortering. Brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af bl.a. ask, elm og eg. Brændet er gennemtørt og klar til brug omgående. Priser er også inkl. levering. Se venligst billeder og læs beskrivelsen inden at de køber varen.

Hardwood Mix pejsebrænde med bl.a. ask, eg og elm

Vi har frasorteret en række paller, som ikke lever op til vores vanlige høje kvalitet og sælger dem nu som anden sortering til en favorabel pris. Brændet er godt gennemtørt, men du skal være opmærksom på, at der kan være større områder i pallerne med skimmel, sorte pletter og lignende i pallerne.Der kan være brændetyker som er lidt trøsket og i værste tilfælde lidt kerne råd. Særligt den øverste tredjedel er mørk og grå i det. Se venligst billederne inden at du køber dette produkt.

Brændet er tilgengæld godt gennemtørt, da det har stået i 2 til 3 år, og det har god brandværdi. Hvis udseende ikke er vigtig for dig, kan dette være et godt tilbud for dig. Her får du god brandværdi for pengene.

Hardwood mix består mest af ask, men der er også eg, elm, ahorn og kastanje assorteret efter vores valg. Dette er træsorter med lang brandtid og gode gløder. Pallerne indeholder også ca. 15 % lettere træsorter, som er velegnede til optænding. Hardwood mix er et godt og særdeles økonomisk køb. Prisen er inkl. levering.

På Sjælland leveres brændet med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Ved køb af dette produkt opnås mængde rabat på andre pallevarer.

Brændelængde: ca. 25 cm.
Pallen måler udvendigt: B120 x L80 x H200 cm.
Indholdet er fremstillet af ca. 3 skovrummeter træstammer med fastmassefaktor 0,54.

Brændet leveres ikke overdækket, og du må derfor forvente nogen overfladisk fugt på pallen, hvis det f.eks. har regnet under leveringen. Evt. overfladisk fugt forsvinder dog hurtig igen.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortHardwood Mix
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 med fastmassefaktor 0,54.
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hardwood Mix - Brænde i brændetårn - 2 sort.
Din bedømmelse