Eg - Tørt Brænde i Brændetårn

På lager
Varenummer
62114
Bedømmelse:
90% of 100
Specialpris 2.995,00 kr. Normalpris 3.595,00 kr.
  • Køb 2 for 2.895,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 3 for 2.845,00 kr. pr styk og spar 5%
  • Køb 6 for 2.825,00 kr. pr styk og spar 6%
  • Køb 10 for 2.795,00 kr. pr styk og spar 7%

Brændetårn med tæt stablet brænde af eg. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Eg er en meget hård træsort med en meget lang brandtid og gode gløder. Det kan dog være lidt besværligt at tænde op i eg, så optændingsbrænde anbefales.

Stort brændetårn med tæt stablet pejsebrænde - Eg

Brænde tørret helt naturligt med vind og sol. Køb godt pejsebrænde af eg ! Vores langtidstørret egebrænde har stået til tørre i 2 år og er godt tørt. Brændet er blevet opbevaret overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Eg er en hård træsort, der kræver lang tørretid. Med egebrænde er det slet ikke godt nok med 3-6 måneders tørretid. Der skal meget mere til før egebrænde er ordentligt fyringsklart.

Lang brændetid og høj brændværdi

Egebrænde alene kan ikke anbefales til nyere brændeovne, men kan her bruges som et supplement til lettere træsorter. Eg er en meget hård træsort og optænding kan være besværligt, hvilket tit resulterer i en dårlig og ufuldstændig forbrænding. Din brændeovn skal være godt varm før eg afbrændes korrekt. 

Pallerne leveres ikke overdækket, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen. Det er altid en god ide at tage dit brænde ind et par dage før det skal bruges, så evt. overfladisk fugt kan fordampe og træet kan komme op i rumtemperatur. 

Pallen er fremstillet med ekstra brænde, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med nylavet pejsebrænde vil svinde ind ca. 10-15 % under tørringen. Super pris på tørt egebrænde !

Der gives også mængderabat, hvis denne vare købes sammen med andre træsorter.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortEg
Fugtighed14 - 24 % Klar til brug
Brænde Vægtfylde580 kg/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 m3
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Eg - Tørt Brænde i Brændetårn
Din bedømmelse