Bøg - Brænde - XL

Udsolgt
Varenummer
6211629
Bedømmelse:
97% of 100
3.995,00 kr.

Brændetårn med tæt stablet pejsebrænde af svensk bøg. Brændet har langtidstørret i ca. 2 år og er klar til brug ved levering. Bøg er en hård træsort med lang brandtid og gode gløder. Optændingsbrænde anbefales til optænding.

Stor palle med tæt stablet bøgebrænde

Lækkert pejsebrænde af svensk bøg ! Vores langtidstørret bøgebrænde har stået til tørre i ca. 2 år, og det er klar til brug ved levering. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Bøg er en tæt træsort, der kræver lang tørretid. Det er slet ikke nok med 3-4 måneder tørring. Der skal meget mere til før bøgebrænde er ordentligt fyringsklart. Træet er også vinterskovet, så brændet er godt gennemtørt.

Vores langtidstørret pejsebrænde leveres ikke overdækket, så nogen overfladisk fugt må forventes, hvis det f.eks har regnet under leveringen.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med, at der typisk vil være 10-15 % tørringssvind, hvis du køber nylavet brænde. Prisen er inkl. levering. Super pris på langtidstørret pejsebrænde af bøg !

På Sjælland, Fyn og i Jylland leveres dit brænde med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstra omkostninger for dig. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport. Priserne er inkl. levering.

PS: Bemærk størrelsen af brændetårnet. Varme-expressen.dk har altid attraktive priser på brænde.

Specifikationer
TræsortBøg
Brænde Vægtfylde580 kg bøg/m3
Højde200 cm
Længde90 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 3,0 m3 med fastmassefaktor 0,54.
Brændelængdeca. 29 cm
Udv. Rummeterca. 2,0 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bøg - Brænde - XL
Din bedømmelse