Birk - Brænde i brændetårn

På lager
Varenummer
62113
Bedømmelse:
91% of 100
3.795,00 kr.
  • Køb 2 for 3.695,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 3 for 3.655,00 kr. pr styk og spar 4%
  • Køb 6 for 3.595,00 kr. pr styk og spar 5%
  • Køb 10 for 3.545,00 kr. pr styk og spar 7%

Langtidstørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændet er klart til brug ved levering. Ingen ekstra tørring er nødvendig. Længden af brændestykkerne er 25 cm. Birk er en middelhård træsort, der er nem at tænde op i. Birk er velegnet til de fleste moderne brændeovne.

Brændetårn med tæt stablet birkebrænde

Køb langtidstørret birkebrænde ! Birkebrænde i 25 cm er velegnet til mange moderne brændeovn med mindre kammer, da det er vigtigt ikke at fylde sin brændeovn helt, hvis du skal have en ordentlig forbrænding. Alle røggasserne vil typisk ikke at blive brændt ordentligt af, hvis du "pakker" din ovn helt. En god forbrænding kræve både høj varme og god blanding af røggasserne og den tilførte luft. Brug derfor brændestykker, der passer til din ovn, så flammerne har plads til at udvikle sig.

Vores langtidstørret pejsebrænde af birk har stået til tørre minimum i 1 år, og det er klar til brug ved levering. Brændet har stået overdækket i lange rækker på vores pladser, så vinden har kunnet trække træsafterne ordentligt ud af træet. Træet er også vinterskovet, så brændet er tørt.

Birk er fantastisk allround pejsebrænde, og det er velegnet til de fleste moderne brændeovne, som brænder ved lavt træk. Et lavt træk betyder mindre energi forsvinder ud gennem din skorsten og bidrager til en høj virkningsgrad.

Birk er en middelhård træsort, så du får en god brandtid og gode gløde. Samtidigt er birkebrænde nemt at tænde op i, da den olieholdige bark fænger nemt. Du får hurtigt gang i din pejs igen ved at smide et stykke birkebrænde ind i gløderne med barken nedaf. Træet er Baltisk birk. Baltisk birk udemærker sig ved, at det er lidt hårdere end dansk birk på grund af den kortere vækstsæsson i Baltikum.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Nylavet brænde vil typisk svinde ind med 10-15% efterhånden som fugtigheden forsvinder.

På Sjælland, Fyn og i Jylland kan dit brænde leveres for et mindre tillægsbeløb med lastbil, der medbringer gaffeltruck. Den medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport.

Specifikationer
TræsortBirk
Brænde Vægtfylde540 kg birk/m3
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 skovrummeter med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Brænde i brændetårn
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!