Blandet løv - Tørt Brænde i brændetårn

På lager
Varenummer
62117
Bedømmelse:
93% of 100
Specialpris 2.695,00 kr. Normalpris 3.095,00 kr.
  • Køb 2 for 2.645,00 kr. pr styk og spar 2%
  • Køb 3 for 2.605,00 kr. pr styk og spar 3%
  • Køb 6 for 2.575,00 kr. pr styk og spar 4%
  • Køb 10 for 2.555,00 kr. pr styk og spar 5%

Langtidstørret pejsebrænde af blandet løv stablet på palle. Brændet har været savet og kløvet i 6 - 12 måneder. Blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ, som er let antændelige. Et godt valg, hvis du ønsker billigt brænde og nem optænding. Klar til brug ved levering.

Brændetårn med tæt stablet brænde - Blandet Løv

Brænde tørret helt naturligt med sol og vind. Vores langtidstørret brænde af blandet løv har stået til tørre i 6 - 12 måneder. Brændet står overdækket i lange rækker på vores tørreanlæg, så vinden kan trække træsafterne ordentligt ud af træet. Den naturlige tørringsproces er selvfølgelig den allermest miljøvenlige måde at tørre træ på. Træet er også vinterskovet, så det er godt gennemtørt. Brændet er klar til brug ved levering.

Nem optænding

Brænde af blandet løv består hovedsageligt af træsorter såsom poppel og forskelligt elletræ. Brænde af blandet løv er særdeles velegnet til husstande med et lille fyringsbehov, og som ønsker at fyre så billigt som muligt. Pejsebrænde af blandet løv er også meget brugervenligt. Blandet løv fænger nemt, og det er normalt meget nemt at få ild i. Tungere træsorter virker normalt bedst, hvis du bruger din brændeovn løbende gennem dagen uden at ilden dør ud. 

Velegnet til moderne brændeovne

Blandet løv er også velegnet til moderne brændeovne, hvor man har god kontrol over lufttilførelse. Her kan man forlænge brandtiden ved at skrue lidt ned for lufttilførelsen på sin brændeovn dog uden at kvæle flammerne. Blandet løv kan evt. kombineres med brænde af hårdere træsorter som ask og eg, der har en længere brandtid. Blandet løv er også velegnet, hvis du f.eks. tænder op bare en enkelt gang efter arbejde eller lignede. Tungere træsorter fungere for det meste bedst ,hvis du har flere fyringscyklusser i løbet af en dag.

Pallen er fremstillet med ekstra brænde i toppen, så der er taget højde for tørresvind. Du skal regne med, at der typisk vil være 10-15 % tørringssvind, hvis du køber nylavet brænde. Prisen er inkl. levering. Super pris på godt tørt pejsebrænde af blandet løv !

På Sjælland, Fyn og i Jylland kan brændet leveres med lastbil, der medbringer gaffeltruck for et mindre ekstra gebyr. Vores medbragte gaffeltruck gør det nemt at kører pallerne ind i f.eks. din lade eller carport. Priserne er inkl. levering

Vi har fleksibelt rabat system. Der gives mængderabat på tværs af alle pallevarer. Rabatten beregnes automatisk, når varen lægges i kurv. 

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortBlandet løv
Fugtighed12-21 % - Klar Til Brug
Højde200 cm
Længde80 cm
Bredde120 cm
Skovrummeterca. 2,85 skovrummeter med fastmassefaktor 0,54
Brændelængdeca. 25 cm
Udv. Rummeterca. 1,85 m3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blandet løv - Tørt Brænde i brændetårn
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!