Birk - Ovntørret brænde - 66 netsække á 25 liter

På lager
Varenummer
63663
Bedømmelse:
96% of 100
3.595,00 kr.

Palle med 66 net-sække. Pejsebrændet er tæt pakket i handye 25 liters net-sække. Pejsebrændet er ovntørret og klar til brug med det samme. Pejsebrændet er velegnet til alle typer brændeovne, åbne pejse og alle former for udendørs bålsteder. Pejsebrændet er fint kløvet og 25 cm langt.

Ovntørret pejsebrænde af birk i sække - Halvpalle

Lækkert ovntørret brænde i den velkendte gode kvalitet fra Varme-expressen. Hvis du ikke har et stort fyringsbehov eller bare ønsker at prøve vores ovntørret brænde, så kan dette tilbud være noget for dig.

Brænde i sække er nem og håndterbart varme. Brænde i sække er både lettere at stable i dit brændeskur og nemmere at transportere indtil din ovn end almindeligt løst brænde. Brændet er ovntørret, og det er selvfølgeligt klar til brug umiddelbart efter levering.

Husk brændets særligt lave fugtighed er med til at sikre dig en god forbrænding og en lettere optænding. Vådt eller bare halvtørt brænde er nemlig en kilde til både røg og manglende antænding. Undgå frustrerende episoder foran pejsen med vores ovntørret brænde.

Transporten er som sædvanligt inkluderet i prisen. Sækkene leveres på engangspalle, som måler L112xB80 cm. 

Kort beskrivelse af Birk

  • Birk er en middelhård træsort med smuk dekrotiv hvid bark - minder i hårhed om "ungbøg".
  • Birk er særdeles let at tænde op i.
  • Brænder optimalt med meget lidt træk - er velegnet til masseovne/brændeovne med høj virkningsgrad.
  • Er den træsort der er mest velegnet til åben pejs og udendørs bålplads .
  • Birk er velegnet til langtidsfyrring.

Hvad er ovntørret brænde:

Ved at ovntørre pejsebrænde får du et produkt, der er tørt og ser meget dekrotivt ud. Brændet ser nyt ud, men er tørt og dufter godt af træ. Den dejlige duft af træ kommer, fordi duftsporene ikke forsvinder fra brændet ligesom ved langtidstørret brænde. Under ovntørringen bliver brændet varmebehandlet, det betyder at alle svampespore og insekter går til grunde.

Vores tørreovne på vores fabrik i Letland er blandt de mest moderne, som du kan anskaffe. Tørreovnene er special bygget til at tørre pejsebrænde og er meget miljø venlig, da vi genanvender en stor del af varmen fra tørringen. Derved bruger vi så lidt energi som muligt til at fremstille ovntørret brænde.

Når vi ovntørre brændet bruger vi kun biomasse til opvarmning. Biomassen er et restprodukt fra vores produktion af pejsebrænde. Vi sikre ved at bruge restproduktet fra produktionen af brænde, at alt fældet træ bliver udnyttet. Herved overbelaster vi ikke unødigt vort miljø, da biomasse er et Co2 neutralt brændsel. Strømmen vi bruger i vores produktion stammer for det meste fra vandkraft, fra de mange floder i Letland.

Ved at bruge biomasse og strøm fra vandkraft sikker vi at ovntørret pejsebrænde fra varme-expressen.dk er så miljøvenligt som muligt.

Specifikationer
Antal Sække66
Brændelængdeca. 25 cm
Sække Størrelse25 L
TræsortBirk
Fugtighed10-20% - klar til brug
Brænde Vægtfylde540 kg/m3
Bredde80 cm
Længde112 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk - Ovntørret brænde - 66 netsække á 25 liter
Din bedømmelse