4 x Billigt Brænde Birk + Optændingspakke

Lagerstatus: På lager

Pris: 9.085,00 kr

Specialpris: 8.295,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Super Pakken: Billigt Brænde ! Vær godt forberedt på vinteren. 4 store paller tæt stablet pejsebrænde af birk plus optændingspakke bestående af 2 BURNER pejsetønder og 16 sække optændingsbrænde. Brændet er langtidstørret og klart til brug. Hver palle indeholder ca. 1,85 m3 tæt håndstablet pejsebrænde. Spar penge med storkøb !

Vær den første til at bedømme dette produkt

Billigt birkebrænde plus optændingspakke

Flere Visninger

 • Levering af pejsebrænde med gaffeltruck
 • Levering - pejsebrænde
 • Burner - Pejsetønde 100 stk.
 • Birkebrænde pynter altid foran brændeovnen

Detaljer

4 Paller Billigt Brænde af Birk + Optændingspakke

Pakketilbud på pejsebrænde af birk, hvor du er godt forberedt på vinteren. Pejsebrændet har stået til tørre på vores lagerpladser i min. 1 år, så brændet er blevet ordentligt gennemtørt. Brændet bliver overdækket i slutningen af tørreprocessen.

I de tilfælde, hvor det har regnet under leveringen, kan de øverste lag af pallen være overfladiske våde. Eventuelt overfladisk fugt forsvinder dog hurtigt, når brændet har ligget en halv dag indendørs evt. varmt foran din pejs.

Optændingsbrændet er ovntørret og flækket i mindre stykker, der fænger nemt. Sammen med Burner optændingsblokke får du en nem og hurtig optænding.

Bemærk størrelsen af brændetårnene ! Brændetårne er ikke en standardiseret størrelse, og der kan faktisk være ganske stor forskel fra forhandler til forhandler. Husk derfor at sammeligne størrelsen af brændetårnet inden du vælger din forhandler.

 • Indholdet af hver palle er fremstillet af ca. 2,8 skovrummeter træstammer med fastmassefaktor 0,54.
 • Brændet er langtidstørret og klar til brug.
 • Brændelængde: ca. 25 cm.
 • Pallen måler udvendigt: ca. B120 x L80 x H200 cm.
 • Fri levering overalt i Danmark - undtagen ikke brofaste øer.

Kort beskrivelse af Birk

 • Birk er særdeles let at tænde op i.
 • Brænder optimalt med meget lidt træk - er velegnet til masseovne/brændeovne med høj virkningsgrad.
 • Birk er en middelhård træsort med smuk dekrotiv hvid bark - minder i hårhed om "ungbøg".
 • Er den træsort der er mest velegnet til åben pejs og udendørs bålplads .
 • Birk er velegnet til langtidsfyrring.

Hvad betyder langtidstørret brænde

Når vi sælger langtidstørret pejsebrænde betyder det, at vi bruger samme metode, som man altid har brugt til at tørre brænde på. Vi bruger naturens kræfter til at tørre brændet med. Ved at bruge solens og vindens kræfter til at tørre brændet med, får man et miljøvenlig produkt. Brændet står til tørring på vores lagerpladser i ca. 1 år , før træsaften er ude af træet. Nogle træsorter som bøg, eg eller ask står til tørring noget længere før træsaften er ude af træet og er klar til brug.

I slutningen af tørringsfasen bliver pallerne med pejsebrænde overdækket med presenninger. Herved opnår vi den bedste tørring af brændet. Under den lange tørringsproces begynder brændet, at miste sit friske udseende. Brændet bliver mere mørkt/gråt at se på, og får et mere rustikt udseende. Denne tørringsproces giver en meget ensformig og miljøvenlig tørring, men brændets fugtighed vil altid stabiliser sig efter årstidens luftfugtighed.

Et alternativt kan være vores ovntørret pejsebrænde, hvis du ønsker noget knastørt brænde, der også skal se helt nyt ud og dufte lækkert af nylavet brænde. Ovntørret brænde har også en endnu lavere fugtighedsprocent end vores normale langtidstørret brænde, så det brænder særdeles godt.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Optændingsbrænde i netsæk

Optændingsbrænde i netsæk

Burner Pejsetønde - 100 stk.

Burner Pejsetønde - 100 stk.

   

Tags på produkter

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Block loaded