4 x Billigt Brænde Birk 25cm + Optændingspakke

Udsolgt
Varenummer
621137
Bedømmelse:
75% of 100
Specialpris 9.785,00 kr Normalpris 10.495,00 kr

Super Pakken: Billigt Brænde ! Vær godt forberedt på vinteren. 4 store paller tæt stablet pejsebrænde af birk plus optændingspakke bestående af 2 BURNER pejsetønder og 16 sække optændingsbrænde. Brændet er langtidstørret og klart til brug. Hver palle indeholder ca. 1,85 m3 tæt håndstablet pejsebrænde. Spar penge med storkøb !

4 Paller Billigt Brænde af Birk + Optændingspakke

Pakketilbud på pejsebrænde af birk, hvor du er godt forberedt på vinteren. Pejsebrændet har stået til tørre på vores lagerpladser i min. 1 år, så brændet er blevet ordentligt gennemtørt. Brændet bliver overdækket i slutningen af tørreprocessen.

I de tilfælde, hvor det har regnet under leveringen, kan de øverste lag af pallen være overfladiske våde. Eventuelt overfladisk fugt forsvinder dog hurtigt, når brændet har ligget en halv dag indendørs evt. varmt foran din pejs.

Optændingsbrændet er ovntørret og flækket i mindre stykker, der fænger nemt. Sammen med Burner optændingsblokke får du en nem og hurtig optænding.

Bemærk størrelsen af brændetårnene ! Brændetårne er ikke en standardiseret størrelse, og der kan faktisk være ganske stor forskel fra forhandler til forhandler. Husk derfor at sammeligne størrelsen af brændetårnet inden du vælger din forhandler.

Specifikationer
Brændelængdeca. 25 cm
TræsortBirk
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:4 x Billigt Brænde Birk 25cm + Optændingspakke
Din bedømmelse