4 x Billigt Brænde af EG 25 cm + Optændingspakke

På lager
Varenummer
62810
Bedømmelse:
93% of 100
Special Price 9.395,00 kr Regular Price 10.495,00 kr

Superpakken: Billigt Brænde ! 4 store paller tæt stablet pejsebrænde af Eg plus optændingspakke bestående af 2 BURNER pejsetønder og 16 sække optændingsbrænde. Brændet er langtidstørret og klart til brug. Hver palle indeholder ca. 1,80 m3 tæt håndstablet pejsebrænde. Spar penge med storkøb !

Pakketilbud - 4 x Billigt Brænde af EG + Optændingspakke

Vær ordentligt forberedt på vinteren med vores superpakke bestående af 4 paller tørt Egebrænde, 16 sække optændingsbrænde og 2 burner pejsetønder. Optændingsbrændet er ovntørret og flækket i mindre stykker, der fænger nemt. Sammen med Burner optændingsblokke får du en nem og hurtig optænding. Brændestykkerne måler 25 cm.

Brændet i dette tilbud er langtidstørret. Vores langtidstørret brænde har stået til tørre minimum 1 år på vores lagerpladser, så træsafterne er kommet ordentligt ud af træet. Det er slet ikke nok at tørre brænde i 2-3 måneder. Der skal meget mere til før brændet er ordentligt fyrringsklart. Brændet bliver i slutningen af tørringsprocessen overdækket med presenninger, så det ikke bliver udsat for regn. Tørringsprocessen giver en god og ensartet tørring, men der kan dog forekomme fugt på de øverste lag af pallen, hvis det har regnet under leveringen. Evt. overfladiske fugt forsvinder dog hurtigt, når du får dit brænde indenfor.

På Sjælland leveres pallerne med lastbil, der medbringer gaffeltruck uden ekstraomkostninger for dig. Pris er inkl. levering.

Specifikationer
Brændelængde25 cm
TræsortEg
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:4 x Billigt Brænde af EG 25 cm + Optændingspakke
Din bedømmelse