Del!
 • Facebook
 • Twitter
 • og flere...

 

Pejsebrænde

pejsebrænde - Billigt tørt brænde - Ask - Birk - Bøg - Eg Pejsebrænde i sække - Askebrænde og birkebrænde Løst brænde i brændetårn - Ultra billigt brænde
Husk vores priser er inklusiv fragt - Det bliver kun billigere!

Hvis du leder efter godt pejsebrænde, så er du kommet til det helt rigtige sted ! Varme-expressen.dk har stort udvalg af godt og billigt pejsebrænde. Vi har altid gode priser på bl.a. askebrænde og birkebrænde. Vi har både langtidstørret og ovntørret brænde i bedste kvalitet. Vores mange års erfaring med fremstilling af pejsebrænde, og vores specialbyggede lastvogne er med til at sikre dig en god oplevelse, når du handler hos Varme-expressen.dk.

Hos Varme-expressen.dk får du valuta for pengene. Pejsebrænde i en premium kvalitet og det til attraktive priser. Bemærk størrelsen af vores brændetårne !  Brændetårne er ikke en standardiseret størrelse, og der kan faktisk være ganske stor forskel fra forhandler til forhandler. Kontroller derfor størrelsen af brændetårnet inden du køber dit brænde.

Hvorfor købe brænde i brændetårn ? En af grundene er, at pejsebrænde i brændetårn tørrer nemmere og ikke bliver jordslået ligesom løst brænde, der er opbevaret i en bunke på jorden. I mange tilfælde behøves kunden heller ikke at stable brændet om, men kan få brændetårnet kørt direkte ind i f.eks. sin garage. Alternativt kan du dække toppen af brændetårnet til, og du har et fint lille brændeskur.

1 til 10 ud af 28

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. Tilbud Billigt Askebrænde + Optændingspakke

  4 x Billigt Brænde af EG 25 cm + Optændingspakke

  Pris: 8.260,00 kr

  Specialpris: 7.895,00 kr

  Superpakken: Billigt Brænde ! 4 store paller tæt stablet pejsebrænde af Eg plus optændingspakke bestående af 2 BURNER pejsetønder og 16 sække optændingsbrænde. Brændet er langtidstørret og klart til brug. Hver palle indeholder ca. 1,80 m3 tæt håndstablet pejsebrænde. Spar penge med storkøb !

  Vis detaljer
 2. Pejsebrænde - Ask - Ovntørret

  Ask - Ovntørret pejsebrænde

  Brændetårn med ca. 1,85 m3 ovntørret pejsebrænde af ask. Brændet er ovntørret til under 18 % fugtighed. Brændestykkerne måler 25 cm. Ask er en hård træsort, som er velegnet til langtidsfyrring, men lidt optændingsbrænde anbefales.

  Vis detaljer
 3. Pejsebrænde - Ask - Ovntørret

  Ask - Ovntørret pejsebrænde - XL

  Brændetårn med ca. 2 m3 ovntørret pejsebrænde af ask. Brændet er ovntørret til under 18%, hvilket bl.a. er med til at sikre dig en optimal forbrænding i din ovn. Ask er en hård træsort, som er velegnet til langtidsfyrring, men lidt optændingsbrænde anbefales.

  Vis detaljer
 4. Ask - Ovntørret pejsebrænde i sække

  Ask - Ovntørret pejsebrænde i sække

  Pallen indeholde 90 sække á ca. 25 liter tørt askebrænde, som er klart til brug ved levering. Brændet er ovntørret helt ned til under 18%, hvilket bl.a. er med til at sikre dig en optimal forbrænding i din ovn. Der er som altid fri levering. Har du spørgsmål så ring evt. 56140154

  Vis detaljer
 5. Brændetårn med 1,85 m3 pejsebrænde af ask

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn

  Brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask. Pallen indeholder ca. 1,85 m3 tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 1 år, og brændet er klart til brug ved levering. Brændelængden er ca. 25 cm. 

  Vis detaljer
 6. Ask - Pejsebrænde i brændetårn - 45 cm

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn - 45 cm

  Super Tilbud på Herregårdsbrænde af ask. Brændet har været kløvet, og stået til tørre i 2 år. Brændet er klart til brug ved levering. Brændestykkerne måler 45 cm og er bl.a. velegnet til store pejseindsatser.

  Vis detaljer
 7. Stablet pejsebrænde - Ask

  Ask - Pejsebrænde i brændetårn - XL

  Stort brændetårn med langtidstørret pejsebrænde af ask. Pallen indeholder ca. 2 m3 tæt håndstablet brænde, som har været kløvet i min. 1 år, og brændet er klart til brug ved levering.  Brændelængden er ca. 29 cm. Ask er en hård træsort, som udemærker sig ved lang brandtid og gode gløder. 

  Vis detaljer
 8. Ovntørret brænde i sække - Birk - Halvpalle

  Birk - Ovntørret brænde - 66 netsække a 25 liter

  Palle med ovntørret pejsebrænde af birk i sække. Pallen indeholder 66 sække á ca. 25 liter brænde. Brændet er ovntørret til under 18% og klar til brug ved levering. Priser er også inkl. levering.

  Vis detaljer
 9. Ovntørret brænde i sække - Birk

  Birk - Ovntørret brænde i sække

  Ovntørret pejsebrænde af Birk. Pallen indeholde 90 sække á ca. 25 liter tørt brænde. Brændet er ovntøret til under 18 % fugtighed og er klart til brug ved levering. Vi har fri levering, og du skal regne med 3-5 hverdages leveringstid.

  Vis detaljer
 10. Ovntørret brænde af birk - 25 cm

  Birk - Ovntørret pejsebrænde

  1,85 m3 Ovntørret pejsebrænde af birk stablet tæt i brændetårn. Brændestykkerne måler ca. 25 cm. Ovntørret brændet fra Varme-expressen er et eksklusivt produkt med særligt lav fugtighed, og et flot udseende.

  Vis detaljer

1 til 10 ud af 28

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Block loaded