Indlæser...

You are currently on:

pejsebrænde - Billigt tørt brænde - Ask - Birk - Bøg - Eg Pejsebrænde i sække - Askebrænde og birkebrænde Løst brænde i brændetårn - Ultra billigt brænde
Husk vores priser er inklusiv fragt - Det bliver kun billigere!

Hvis du leder efter godt pejsebrænde, så er du kommet til det helt rigtige sted ! Varme-expressen.dk har stort udvalg af godt og billigt pejsebrænde. Vi har altid gode priser på bl.a. askebrænde og birkebrænde. Vi har både langtidstørret og ovntørret brænde i bedste kvalitet. Vores mange års erfaring med fremstilling af pejsebrænde, og vores specialbyggede lastvogne er med til at sikre dig en god oplevelse, når du handler hos Varme-expressen.dk.

Hos Varme-expressen.dk får du valuta for pengene. Pejsebrænde i en premium kvalitet og det til attraktive priser. Bemærk størrelsen af vores brændetårne !  Brændetårne er ikke en standardiseret størrelse, og der kan faktisk være ganske stor forskel fra forhandler til forhandler. Kontroller derfor størrelsen af brændetårnet inden du køber dit brænde.

Hvorfor købe brænde i brændetårn ? En af grundene er, at pejsebrænde i brændetårn tørrer nemmere og ikke bliver jordslået ligesom løst brænde, der er opbevaret i en bunke på jorden. I mange tilfælde behøves kunden heller ikke at stable brændet om, men kan få brændetårnet kørt direkte ind i f.eks. sin garage. Alternativt kan du dække toppen af brændetårnet til, og du har et fint lille brændeskur.